Fericită ca orice mamă care își revede copilul, aceasta a postat pe Facebook mai multe fotografii cu familia reîntregită. ”Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă”, a scris Elena, pe conturile sociale, în dreptul fotografiilor de familie, în care îşi strânge cu drag fata la piept.

Elena-si-fiica-reintoarsa-din-Coreea-de-SudSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Anterior, fără să știe că fiica sa urma să vină acasă, Elena Cârstea scria pe aceeași rețea de socializare: ”A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!”.

Elena Cârstea are două fete adoptate din România, pe care le-a crescut împreună cu soțul ei american, Glenn Muttart.

Dacă Sanda (23 de ani) a rămas pe teritoriul Americii, Adriana a stat, mai bine de un an, în Coreea de Sud, pentru un stagiu militar.

“Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în National Guard. Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întindeţi o mână de ajutor, faceţi cumpărături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca. Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ”, povestea cântăreața despre fetele ei.

Acum ceva vreme, cântăreața, care ține legătura cu fanii din România, scria pe rețelele de socializare: ”Mi-e dor de România, dacă aş putea, aş veni pe jos”.

Vezi și Nu sunt surori! Sunt mamă și fiică, deși nu ai spune. Le recunoști? Ea are deja 3 copii!

Citește și:

Radu Mazăre Jr, infectat cu coronavirus. Se tratează acasă

Nea Marin a fost depistat cu COVID-19. Ce alte vedete filmau alături de el?