Raluca Lăzăruț a părăsit România pentru bărbatul, cu care are o relație din 2012. Este vorba despre un om de afaceri pe nume Horațiu Boeriu, român la origini, dar stabilit în SUA, iar în urmă cu doi ani, ei au devenit părinți.

Vedeta a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Gemma, blondă și cu ochi albaștri, ca o păpușă. Ea e neschimbată, dar viața ei e alta din toate punctele de vedere.

Dacă pentru cei mai mulți anul 2020 ar trebui șters din calendar, Raluca Lăzăruț susține că acesta a fost cel mai bun an din viața ei. E anul în care, chiar la început, a venit pe lume Gemma, nestemata ei.

”În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!”, scria Raluca Lăzăruț pe Instagram în urmă cu doi ani, în luna mai. Ea născuse în secret și nimeni nu știa că era deja mamă.

De atunci, viața curge lin, cu zâmbete și gângureli, Raluca fiind generoasă cu fanii ei. Periodic postează imagini cu fiica sa, dar și cu tatăl ei, partenerul ei de viață.

Din poze se vede clar că micuța a luat de la fiecare câte ceva. Ochii și părul i-a luat de la tatăl ei, dar restul de la Raluca.

raluca-lazarutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

„Doamne, cât de minunată este!” sau „Vai, ce dulceață de fetiță ❤️❤️❤️” – sunt doar câteva dintre aprecierile fanilor.

Cu ce se ocupă acum Raluca Lăzăruț

Cât despre Raluca, în SUA s-a reprofilat, ea devenind actriță. Cum îi merge Ralucăi Lăzăruț în America. Țara tuturor posibilităților, a povestit chiar ea, într-un interviu pentru Viva.

„Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare.

Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale. Cam așa aș traduce eu „țara tuturor posibilităților.

Indiferent cum ai privi-o sau cum ai ambala-o, discuția despre nivelul și situația financiară a cuiva e întotdeauna delicată, iar faptul că ajung să descriu sau să dau amănunte despre lifestyle-ul meu mi se pare neelegant total. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos.

Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”, spunea vedeta.

Vezi și Ce mai face și cum mai arată acum Raluca Lăzăruț, care a părăsit România pentru un bărbat. Fosta prezentatoare TV e schimbată | GALERIE FOTO

Citește și:

Abia a divorțat și deja iubește din nou. E mai fericită ca oricând

Imaginea cu Florin Ristei și Naomi Hedman cu care au cucerit internetul: ”Ai și cerut-o?”