”Băiatul cel mare mi-a spus că vrea să se facă actor, cel mic își dorește să devină clown”, a mărturisit perezentatorul emisiunii ”Vorbește lumea” pentru click.ro.

Recent, Cove și copiii săi au filmat împreună pentru o reclamă.

Cove-si-baietii-saiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

“Am doi băieți destul de mari, unul face 6 ani și celălat are 12 ani și am avut șansa ca cineva să fie interesat de această formulă de 3 și să facem o reclamă împreună, eu și băieții mei, la un cașcaval.

Bogdan, băiatul cel mare, are veleități artistice, el cochetează cu dansul, dar mi-a spus că vrea să se facă actor. Nu știu cât de serioasă este această afirmație sau e doar un moment acum, însă cel mic își dorește să devină clown, deci tot în zona artistică.

Intrăm în vacanță cu emisiunea ”Vorbește lumea” pe 23 iulie, avem înregistrări, și revenim în august. Eu vreau să plec cu cei mici la mare, preferăm litoralul românesc, vrem să fim aici, fiind o situație specială și n-aș vrea să mă complic. Poate că mă voi mai urca pe motor și voi pleca pe undeva prin țară”, a dezvăluit Cove.

Cum a cunoscut-o Cove pe soția lui

Cove este familist convins, el fiind căsătorit cu Florentina. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit că atunci când a cunoscut-o pe actuala sa parteneră de viață, ambii erau implicați în alte relații.

”La acel moment cumva ne-am atras atenția reciproc! A fost o primă relaționare ce ne-a făcut plăcere amândurora. Doar că, dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult.

Ei bine, viața ne-a demonstrat, ulterior, că este posibil, așa că am putut să ne cunoaștem mai bine și să începem o relație care durează și astăzi”, povestea Cove la un moment dat.

Acesta și-a amintit și de momentul în care a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață: ”Eu chiar m-am pregătit pentru cererea în căsătorie, nu a fost deloc ceva spontan. Totul s-a întâmplat într-un loc cu o semnificație aparte pentru noi, și anume în acel loc în care ne-am întâlnit pentru prima dată: la Palatul Mogoșoaia”.

Vezi și E oficial! Lora pleacă de la Vorbește lumea. S-a aflat motivul