Primul job al Paulei Chirilă a venit imediat după terminarea liceului, a mărturisit ea. “Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa.

După ce am terminat Liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani.

Am trăit şi foamea, nu asta voluntară pe care o fac acum, ci pe cea în care nu ai ce pune pe masă. Mâncam mămaligă cu usturoi când eram debutantă, la Oradea, şi aveam salariul mic şi nu îmi permiteam să îmi cumpăr. Mâncam slănină şi ce îmi mai rămânea prin frigider”, mărturisea Paula Chirilă pentru OK!.

Anii au trecut, iar Paula Chirilă are acum 45 de ani. Vârstă la care pare că înflorește. Divorțată și cu un copil, Paula Chirilă reușește să-și găsească timp și pentru ea, pentru a se menține în formă.

Actrița Paula Chirilă a explicat recent ce program are și cum reușește, în ciuda agendei încărcate, să își facă timp să se ocupe de ea, să meargă săptămânal la diverse tratamente.

”Mi se spune Superwoman. 😂 Si nu pentru ca port chilotii deasupra colantilor, ci pentru ca ziua mea este programata uneori pana la ultimul minut si reusesc sa bifez extrem de multe lucruri de pe lista zilei: repetitii, cumparaturi, 30 min. sport (acasa, ca mi-e lene sa merg la sala), o filmare, alte repetitii, de mers la medic, ia copilul de la scoala (daca sunt prin zona si nu ajunge buni mai repede), baga niste teme, ai mancat ceva azi?, fugi repede ca ai spectacol!, si apoi alearga la Xtra Night Show… si tot asa, ca un hamster in carusel! 😅🤦🏼‍

♀️ Nu ma plang deloc, asa e viata mea si asa m-am obisnuit. Asta pe scurt. Intre ele multe altele, dar maruntisuri, nu le mai pomenesc.

Ei bine, intre toate astea, aproape saptamanal, ma recompensez cumva. Fac ceva numai si numai pentru mine! ♥️… Ziua de rasfat si atentie indreptata asupra mea… M-am lasat pe mana lor de specialisti in ordinea urmatoare: ACCENT PRIME (anticelulitic si slabire), WONDER (2 ore de sala in 20 minute) si YASHI DOME ( slabire si detox la sauna cu infrarosu).

Nu sunt nici pe departe cea mai frumoasa, nici cea mai slaba, asa cum sunt fetele din reclama din spatele meu, dar toate astea ma fac sa ma simt extrem de bine in pielea mea! 🤘🏻💃”, le-a mărturisit vedeta celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Paula Chirilă a fost căsătorită și are un copil

Paula Chirilă este cunoscută ca actriță de teatru și film, dar și din postura de prezentatoare de televiziune.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

Actriţa a avut o viaţă plină de încercări, dar s-a luptat cu toate şi a mers mai departe. “Am străbătut nişte depresii grele, dar am luptat ca să trec peste. Nu am simţit să ies public cu asta, pentru că lumea te judecă aspru. Când eşti în poziţia de persoană publică pare că viaţa ta e foarte frumoasă, dar nu e. Munceşti la fel de mult, trebuie să păstrezi aparanţele. Lumea te vrea perfectă, dar nu eşti.

Am avut depresii lungi, anxietate, când rămăsesem fără job, erau toate motivate. Nu au apărut din senin. Nu m-am lăsat, mi-am spus tot timpul: Să nu te laşi bătută. Mai cădeam, îmi lingeam rănile, mă închideam în casă o zi, două, trei, apoi ieşeam.

Pentru mine, antidotul pentru depresie a fost să mă înconjor de lume, să ies la soare, să fiu ocupată. M-am aruncat în muncă şi mi-am găsit tot timpul ceva de făcut. Mă lua brusc câte o pasiune nouă. Aveam şi momonte în care m-aş fi lăsat păgubaşă.

Sunt om, am slăbiciuni, mă mai plictisesc, dar dacă aş lăsa toate, astea, asta mică ce ar face? Eu sunt omul care ţine o familie, cu toate cheltuielile, trei suflete, eu, Carla şi mama. Când trag linie şi văd că cheltuielile depăşesc veniturile, atunci trebuie să mai fac ceva. Am chiria de plătit’’, mai spune vedeta.

Vezi și Paula Chirilă vorbește despre intervenţiile sale chirurgicale: ”Este genială procedura. Îţi face anestezie, nu te doare absolut nimic”

Citește și:

Ultima oră! Despărțire în lumea vedetelor. În urmă cu 7 luni, celebrul actor a cerut-o de soție și acum a rupt logodna! ”Uneori, lucrurile pur și simplu nu funcționează”

Michaela Prosan, actrița din „Fructul oprit”, este însărcinată pentru prima oară