Chiar dacă nu are o carieră în lumina reflectoarelor, Cristina Cheser arată atât de bine, încât ar putea oricând să lucreze în televiziune.

Cristina Chicheș are 41 de ani, fiind cu cinci ani mai mică decât Andreea Marin.

În timp ce „Zâna Surprizelor” a fost atrasă de o carieră în televiziune, sora ei este o adevărată afaceristă. După ce a avut un restaurant cu specific  italian, pe care l-a închis în 2014, Cristina s-a reprofilat și și-a deschis un salon de înfrumusețare.

„Îi admir vocația de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea și soțul ei sunt pe aceeași lungime de undă la acest capitol: își cresc copiii singuri, fiind ajutați doar ocazional de bunicii micuților. Plus că muncesc cot la cot la propria afacere, e mare lucru că se înțeleg atât de bine!”, spunea Andreea Marin la un moment dat.

Nici Cristina nu se lasă mai prejos și are doar cuvinte de laudă la adresa surorii ei mult mai celebre, despre care spune că este foarte diferită  de cum o percepe restul lumii.

„Eu o știu pe Andreea altfel decât o cunoaște restul lumii… Pe sticlă nu știu exact cum poate fi percepută de către cei din fața micilor ecrane, însă știu cu tărie că, dacă ajungi s-o descoperi în viața de zi cu zi, este un om minunat.

Andreea e o persoană caldă. Eu așa o știu. Ea este persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a spus și Cristina într-un interviu mai vechi.

Andreea Marin și sora ei au suferit enorm, în copilărie, după ce mama lor a murit într-un accident de mașină. În urmă cu trei ani și tatăl lor s-a stins din viață.

Cristina Chiser, în ciuda trăsăturilor ei frumoase, nu a vrut să lucreze în televiziune. Aceasta, mamă dedicată, s-a orientat spre lumea afacerilor. Mai întâi a avut o pizzerie, însă afacerea nu a mers așa cum și-a dorit, așa că în 2014 a închis-o. Ulterior, a deschis un salon de înfrumusețare.

seamana-foarte-bine-cu-Andreea-MArinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Câți frați are Andreea Marin

Andreea Marin și Cristina Chiser mai un frate (din a doua căsătorie a tatălui lor) și o soră, fiica celei de-a treia soții a părintelui lor.

Tatăl lor se află la a treia căsătorie. Prima soție, mama Andreei Marin, a murit, de a doua a divorțat, după ce l-au avut pe Ionuț împreună, iar în prezent părintele vedetei este căsătorit cu Renata,  șefa Direcției Județene de Evidență a Populației din Iași.

Vezi și La 46 de ani, Andreea Marin face marele anunț despre o nouă sarcină!

Citește și:

Dani Oțil își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce urare specială i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu, și cum arată tortul matinalului: ”Ea e gravida”

Sofia Vergara, diagnosticată cu cancer! Actrița a făcut dezvăluiri incredibile