Discretă când vine vorba despre viața ei personală, Paula Chirilă nu s-a putut abține și a postat recent două fotografii cu fiica ei, o adolescentă superbă în vârstă de 12 ani. Tânăra îi seamănă foarte bine, dar e la vârsta la care încă preferă pantalonii și tricourile largi, iar accesoriile sale sunt unisex.

paula-si-fata-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

E o adolescentă tipică, în pas cu moda, de care Paula Chirilă e foarte mândră.

Instantaneele au strâns în timp record mii de aprecieri de la fanii care au ținut să-i scrie și câteva gânduri. „Frumoasele. Vă îmbrățișez cu drag”, „Sunteți adorabile”, „Cât de bine semănați”, „Ce frumoasă este Carla”, au fost doar câteva dintre cuvintele pe care fanii au avut să le transmită celor două. Printre cei care au felicitat-o pe Paula Chirilă s-a aflat inclusiv Daniela Gyorfi, mamă la rândul ei.

Din neștiință sau nu, au existat însă și fani care i-au lăudat vedetei ”băiatul”. Paul n-a pus însă la suflet, pentru că știe că nu merită.

Paula Chirilă și soțul ei au divorțat în anul 2017

Paula și soțul ei au divorțat în 2017, după 12 ani de relație. Atât ea, cât și fostul soț ei, Marius Aciu, au încercat din răsputeri să își repare relația, dar au înțeles că cel nu mai exista altă cale decât să meargă pe drumuri separate.

Cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă, după ce au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste.

„Am divorţat. Drumurile noastre s-au despărţit. Încerc să fac faţă situaţiei şi să reduc daunele. Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta!

A făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne ţinem pe linia de plutire. Până la urmă am ajuns la concluzia că e mai bine așa. Să sperăm că vom fi fericiţi în altă parte.

Au fost totuşi 12 ani de viata foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost. Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că aşa se cade.

Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc. Ţin foarte mult la el.

S-a produs o fractură, o ruptură. (…) Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng. Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci când se termină un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună”, declara Paula Chirilă la acea vreme, pentru Antena Stars.

Vezi și Tu știi care a fost primul job al Paulei Chirilă? Cum reușește să se mențină în formă la 45 de ani

Citelte și:

Mirela Vaida s-a fotografiat complet naturală și nemachiată, în vacanță. A făcut o escapadă aproape și a venit foarte încântată!

Prima reacție a Cristinei Ciobănașu, după ce s-a scris că are un nou iubit: „Cea mai tare vară..”