Celebra actriță a atras toate privirile. Îmbrăcată într-o rochie galbenă-aurie din dantelă și cu un decolteu generos, Sharon a strălucit pe covorul roșu, iar noul look și rujul roșu o prind de minune. Deși aceasta a împlinit 59 de ani, ea nu-și arată deloc vârsta și este la fel de sexy ca în tinerețe. Mai mult, starul din „Basic Instinct”  pare că nu îmbătrânește deloc, ba din contră, ea ar putea să le facă concurență în frumusețe colegelor ei de breaslă mult mai tinere și ai putea să juri că nu are mai mult de 35 de ani.

Lupus LA Orange Ball: Rocket To A CureSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Sharon a participat la Orange Ball, un bal caritabil pentru strângere de fonduri pentru bolnavii de Frumoasa blondă de la Hollywood este una dintre cele 23 de celebrități –ambasadori care s-au implicat în activități pentru ajutorarea persoanelor care suferă de boala lupus, de care suferă și numeroase vedete precum Toni Braxton sau Selena Gomez.

 

Pentru imaginea perfectă a actriței  ar putea fi de „vină” orele întregi petrecute în sala de fitness, dar cu siguranță, şi operaţiile estetice, Stone recunoscând în numeroase rânduri că are o obsesia pentru eliminarea ridurilor specifice vârstei, reușind astfel să-și păstreze prospețimea și tinerețea.
Sharon Stone a pozat prima dată goală în anul 1990, în paginile revistei Playboy, iar doi ani mai târziu a primit rolul vieţii ei, în filmul „Basic Instinct”, care a făcut-o celebră în întreaga lume.