Starul de la Hollywood, câștigător al premiului Oscar,  este transformat total și a rămas doar o umbra a bărbatului sexy, după care suspinau toate femeile. El a postat un filmuleț pe contul lui de Instagram, cu mesajul „actorul se pregătește”, în care își piaptănă barba uriașă, mustața și părul, în timp ce fredonează imnul creştinului “Sweet By-and-By” din 1868.

 

Tu îl recunoști? Te uiți la el și nu îți vine să crezi! Russell Crowe șochează cu noul lui lookSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Ea este cea mai frumoasă fetiță din lume! Mulți cred că este ireală

Fanii s-au speriat de el

 

Fanii sunt șocați de transformarea radicală a actorului. Cândva era unul dintre cei mai sexy bărbați din lume și își etala mândru mușchii în filmul „Gladiatorul”, iar azi are kilograme bune în plus, are părul alb și pare foarte îmbătrânit, deși are doar 54 de ani.

 

„Tu erai gladiatorul, ce s-a întâmplat”, „De ce, de ce, de ce o asemenea barbă”, „Sincer, trebuie să-ți razi acel lucru pentru că am și uitat cum arăți”, „Arăți ca un preot ortosox”, „Ha! Nu te-am recunoscut deloc. Arăți ca Moș Crăciun și îmi place”, „Ne e dor de vechiul Russell”, “Te rog slăbeşte!”, au fost câteva dintre reacțiile faniilor. Pe de altă parte, unii internauți au apreciat versatilitate și i-au admirat barba.

Citește și: