Anul acesta, în luna august,  se împlinesc 40 de ani de când Elvis s-a stins din viață, însă Priscilla susține că legătura dintre ei este la fel de strânsă ca întotdeauna.

„Mi-e dor de râsul lui. Râsul lui era așa contagios. Dacă el începea să râdă, apoi toată lumea începea să râdă, deși unii nici nu știau motivul pentru care râd, primeau așa multă bucurie de la el. Să-l privesc așa era o adevărată experiență care îmi umplea inima și chiar îmi lipsește foarte mult. Nu cred că voi mai întâlni vreodată pe cineva care să râdă cu așa multă poftă ca el. Era ca un băiețel ”, a declarat Priscilla.

Archival Cinema and EntertainmentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

S-au cunoscut în Germania

Elvis s-a căsătorit pe 1 mai 1967 cu Priscilla Ann Beaulieu, care avea atunci doar 21 de ani. Regele, deși avea doar 32 de ani, era deja una dintre vedetele cele mai bine plătite, apărând în cel puțin trei filme pe an, în care își cânta melodiile. Cei doi se cunoscuseră cu opt ani înainte, când Elvis se afla în Germania cu armata și ea stătea într-o unitate militară cu tatăl lui, căpitan Air Force. Apoi, au început să se întâlnească. „Era o perioadă foarte inocentă, pentru că știu la ce vă gândiți. Încă aveam principii și standarde foarte ridicate. Presley și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie în decembrie 1966, cu un inel cu un diamant de trei carate. După ce a ieșit din armată, Priscilla l-a urmat în SUA, unde au locuit pe aripa de est a faimoasei sale locuințe Graceland.

 

Presley  își amintește că ea prefera să locuiască în Memphis și nu în Los Angeles, pentru a evita atenția presei și pentru a se putea concentra pe mariaj. „Nu mă simt nici acum confortabil în lumina reflectoarelor. În Memphis eram foarte bine protejați și puteam să ne vedem de viețile noastre. Însă, în California dacă ieșeam la piscină în curtea casei noastre, auzeam fâșâitul frunzelor, printre care, de cele mai multe ori se ascundeau paparazzi”, spune Priscilla.

Elvis a fost dragostea vieții ei

Mai mult, aceasta susține că devenise paranoică din cauza paparazziilor. „Trebuia să fiu mereu în gardă și să mă uit peste tot. Nu cred că poți să te obișnuiești vreodată, să te simți confortabil în lumina reflectoarelor. Desigur, sunt o grămadă de oameni care adoră acest lucru, însă mie nu mi se pare normal”, a mai adăugat ea. De altfel, într-un interviu mai vechi aceasta a dezvăluit că nu a divorțat de Elvis pentru că nu-l mai iubeam, ci pentru că avea nevoie să cunoască lumea cu adevărat, pentru că nu putea să iasă alături de Elvis la restaurante sau în oraș, pentru că erau asaltați de paparazzi. „Nu am divorţat de el pentru că nu-l mai iubeam, el a fost într-adevăr dragostea vieţii mele. Am plecat pentru că aveam nevoie să aflu cum este lumea cu adevărat“, a spus ea.

Priscilla Presley a divorțat de Elvis în 1973, iar patru ani mai târziu acesta s-a stins din viață. După moartea lui, ea s-a concetrat pe cariera ei de actriță și a devenit femeie de afaceri. În ciuda faptului că a ajuns la 71 de ani, ea face furori cu fiecare apariție a ei, având în vedere că arată incredibil și nu-și arată deloc vârsta pe care o are. Bineînțeles, acest lucru se datorează și numeroaselor operații estetice pe care și l-e făcut de-a lungul aniilor. Așa s-a întmplat și zilele trecute, când a fost în Amsterdam și oamenii au oprit-o pe stradă să se fotografieze cu ea. În prezent, despre aceasta se zvonește că ar forma cu cuplu cu artistul britanic sir Tom Jones, cu care a fost surprinsă de multe ori de paparazzi, însă aceasta susține că cei doi sunt doar prieteni.

Citește și:

Adevărul despre relația dintre președintele Franței, Emmanuel Macron, și soția sa. Care este motivul real pentru care cei doi sunt împreună