După ce în urmă cu câteva zile, a cerut judecătorilor americani să o elibereze de sub tutela abuzivă a tatălui său, Britney Spears (39 de ani) a plecat în Hawaii, într-o vacanță, alături de partenerul ei, Sam Asghari.

Britney Spears urmărită de paparazzi

Numai că cei doi nu au avut parte de intimitatea la care sperau: au fost vânați de paparazzi, iar pozele nu sunt deloc măgulitoare pentru vedeta pop care făcea ravagii la finele anilor ‘90.

Motivul? Se pare că, între timp, a acumulat câteva kilograme în plus care se văd îndeosebi la picioare, pe coapse pe care se zărește și celulita.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Britney Spears and boyfriend Sam Asghari escape to Maui after Britney’s explosive hearing **WEB EMBARGO until 11:30 AM PDT on June 26, 2021**SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Britney Spears acuză fotografii că-i modifică pozele

Imaginile au deranjat-o atât de tare pe Britney. Ea nu s-a sfiit să posteze pe un video pe pagina ei de Instagram, în care se arată iritată de faptul că e urmărită de fotografi, dar și de faptul că pozele făcute de aceştia nu sunt reale: „Îmi distorsionează corpul şi se joacă cu imaginea mea şi este penibil. Ştiu că nu am un corp perfect, dar cu siguranţă nu arăt aşa cum mă pozează ei. E lipsă de politeţe şi răutate. Aşa că nu mă mai pozaţi şi nu mai editaţi pozele până în punctul în care este jignitor„, spune Britney Spears în clipul ei, în care apare pe plajă, purtând un costum de baie roșu.

Majoritatea comentariilor venite din partea fanilor la videoul respectiv subliniază însă că videoul postat nu o arată pe ea cea de anul acestea și că imaginile sunt din vara anului trecut: „Pozele sunt de anul trecut. Ne e dor de tine, Britney”, a scris un fan, în timp ce un altul și-a exprimat speranța că ea e ok, atâta timp cât folosește postări din 2020.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a face primul pas spre împăcarea cu prinţul Harry şi cu Meghan Markle. Gestul ei a uimit pe toată lumea

Anul trecut devenea mamă pentru prima oară, iar acum și-a pus silicoane. E pusă la zid de critici: ”Nu asta înseamnă sa fii mamă!”