Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu   a fost dus la Crematoriul din Vitan Bârzești, iar în jurul orei 13.00 a fost incinerat, iar la momentul dureros au participat prieteni apropiați ai jurnalistei și mama ei și fratele vitreg al acesteia, potrivit Libertatea.ro.

Cristina Topescu a fost incinerataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De la tristul eveniment nu a lipsit nici fosta soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar, medicul Monica Pop, Ștefan Bănică Jr și Andreea Berecleanu.

Ceremonia de incinerare a avut loc la ora 13:00, iar un preot  a oficializat o slujbă de pomenire, înainte de incinerare.

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită decedată, duminică seara, în locuinţa sa din Otopeni. Polițiștii au descoperit-o, chemați de o vecină și prietenă a prezentatoarei, care n-o mai văzuse de la Crăciun.

Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au efectuat miercuri necropsia inimii Cristinei Țopescu. Vedeta de televiziune avea inima mai grasă decât normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct, sunt de părere specialiștii Filmul complet În timpul disecției inimii Cristinei Țopescu, intervenție care a durat peste două ore, legiștii au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic. Examinarea a scos la iveală faptul că între mușchii cordului vedetei de televiziune se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace.

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic. Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”, au explicat surse medicale pentru Libertata.ro.

Mama Cristinei Țopescu a fost răpusă de durere. Cu ochii secați de lacrimi și capul acoperit de un șal negru, mama ei, Rodica Țopescu, a adus o coroană de gerbere roșii, pe care a scris mesajul: ”Iubirea vieții mele! Mămica”.

Citeşte și: Ce trebuie să știi despre incinerarea umană

Citește și: