Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită decedată, duminică seara, în locuinţa sa din Otopeni. Polițiștii au descoperit-o, chemați de o vecină și prietenă a prezentatoarei, care n-o mai văzuse de la Crăciun.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, iar primele informații arată că ar fi suferit un infarct în somn. O expertiză toxicologică este în curs de desfășurare, pentru că pe noptiera ei s-au găsit mai multe pastile.

 

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv. A intrat înlumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București.

 

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, iar în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta „Focus”,principala emisiune de știri a televiziunii. Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

Citește și: