Este oficial! Trupa A.S.I.A. va urca din nou pe scenă, pentru un concert exploziv la Sala Palatului din București, programat pentru data de 6 martie 2023. Cele patru artiste care își vor revedea fanii, live, sunt Anca Neacșu, Sorana, Iana Novac și Anemona Niculescu.

Ele și-au făcut deja încălzirea în această formulă la concertul aniversar al Ianei Novac, care a avut loc în octombrie 2022, și iată că feedback-ul pozitiv le-a dat speranțe pentru încă o reuniune.

Sorana: „Fetele sunt surorile mele. Noi chiar am crescut împreună”

„Am făcut istorie alături de aceste fete. În 1999 eram niște copile. Eu aveam 16 ani și eram cea mai mică dintre ele. Povestea trupei A.S.I.A. este una bogată. Bogăția ei stă în zecile de piese pe care le-a scris Adrian Ordean pentru noi. În miile de concerte pe care le-am susținut.

Milioanele de oameni care ne-au iubit și încă ne iubesc. Bogăția noastră stă în voi, cei care încă ne cântați piesele. Asia și muzica noastră amintește de cea mai liberă perioadă pe care am trăit-o vreodată ca popor. Generația noastră și generațiile apropiate nouă. Eram probabil elevi, liceeni, studenti. Tineri și lipsiți de griji”, scria Sorana pe rețelele sociale, imediat după succesul de la concertul aniversar al Ianei.

„Trupa A.S.I.A înseamnă mai mult decât cele patru fete care urca pe scenă. A.S.I.A este managerul nostru, Florin Ionescu. Pentru că este despre familie, iar Florin mi-a fost în toți acești ani dincolo de manager, tată, frate, camarad, cel mai bun prieten, dar și profu’ de care mă temeam cel mai tare. Pentru că ținea la educația mea și nu m-a lăsat niciodată să fac puțin. La aproape 40 de ani văd lucrurile așa, dar la 20 de ani mă enerva teribil.

Fetele sunt surorile mele. Noi chiar am crescut împreună. Ne-am spus toate secretele și pe toate ni le-am păstrat. Ne suntem de atunci alături la bine și la greu. Iubirea noastră e eternă și mai presus de orice reală și puternică”, a completat, Sorana, mesajul emoționant.

trupa-asiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Trupa A.S.I.A, un fenomen în muzica românească

A.S.I.A. a fost o formaţie românească de muzică pop, înfiinţată în 8 martie 1999, şi care s-a destrămat în anul 2006. Numele formaţiei este un acronim al prenumelor celor patru cântăreţe care au alcătuit trupa iniţială: Anca, Sorana, Irina şi Anemona.

După mai multe schimbări de componenţă, formula finală a trupei a fost alcătuită din: Sorana, „Anca“ Silvia Sârbu, Alina Crişan şi „Ianna“ Novac. În perioada 2000-2002, Alexandra-Cristina Potora a înlocuit-o pe Anemona Niculescu. Formația a fost un adevărat fenomen în muzica românească, fetele fiind un fel de Spice Girls de România, care s-au bucurat de un succes amețitor.

Citește și: Anca Neacșu, ex-ASIA, a divorțat oficial. ”S-a terminat” Artista a ieșit plângând din sala de judecată. Fostul soț nici nu a fost prezent!

Citește și: Blestemul trupei A.S.I.A.? Divorțuri pe bandă rulantă, infidelități și ghinion în amor

Citește și: Irina Nicolae, declarație de dragoste pentru soțul ei de ziua lui. Cum arată acum fosta cântăreață

Citește și: Cum s-a vindecat singură de depresie fosta componentă a trupei ASIA