Regina folosește un scaun cu rotile și anulează întâlnirile pentru că este „mândră” și „nu vrea să fie văzută” se luptă, a susținut Christopher Biggins, citat de DailyMail.


„Este atât de trist și sper că va putea să-și sărbătorescă aniversarea!”, a spus omul de televiziune.

„Am auzit că motivul pentru care nu participă la multe dintre evenimentele programate și le anulează este pentru că se află într-un scaun cu rotile”, a mai adăugat acesta.

Audience at Windsor Castle, UK – 16 Feb 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7Spusele omului de televiziune vin după ce, inițial, apăruseră informații conform cărora Palatul Buckingham ar avea un plan „în stil militar” meticulos orchestrat de a o duce pe Regina, în vârstă de 95 de ani, la slujba de pomenire a Prințului Filip care va avea loc săptămâna viitoare.

Operațiunea ar include un zbor de 15 minute cu elicopterul care să o poarte pe Majestatea Sa de la Castelul Windsor la Palatul Buckingham, transportul ei cu mașina și utilizarea unui ecran special menit să o protejeze de fotografi.

Motivul? Potrivit Mail on Sunday, care citează o sursă care dorește să-și păstreze anonimatul, Majestatea Sa nu dorește să fie văzută în public într-un scaun cu rotile din cauza fricii de a reproduce o fotografie care o obsedează făcută cu răposata ei soră, Prințesa Margaret, în lunile dinaintea morții sale.

„Este o imagine care o bântuie încă pe Regină, una pe care nu și-o amintește cu drag”, a spus sursa.

Imaginea la care se face referire a fost imortalizată la evenimentul din august 2001, prilejuit de împlinirea a 101 de ani a Reginei Mame. Acolo a fost prezentă și sora Reginei, într-un cărucior cu rotile, care se recupera după o serie de accidente vasculare cerebrale.

La 6 luni după cel eveniment, prințesa Margret a încetat din viață.

Regina a mai fost văzută folosind un baston la o serie de evenimente publice, dar nu a fost niciodată văzută într-un scaun cu rotile.

Citește și: Alain Delon i-a cerut fiului său Anthony să accepte să fie eutanasiat. „Mi-a cerut-o, am acceptat”, a mărturisit Anthony Delon

xLa doar 60 de ani, Michael J Fox este de nercunoscut. Actorul suferă de Parkinson de peste 30 de ani

xLiza Minnelli, apariție rară, în cărucior cu rotile, la 76 de ani