Născut pe 11 august 1962 la Paris, Ari Boulogne a fost dus rapid la New York de către mama sa, Nico, care, la acea vreme, era cântăreață.

Văzându-și cariera în ascensiune, artista și-a dat seama că nu își poate crește singur copilul pe care, spunea ea, l-ar fi făcut cu Alain Delon, cel alături de care a trăit o scurtă poveste dragoste la începutul anilor 60.

Cum Alain Delon își făcuse o familie împreună cu Nathalie Delon, actorul a refuzat să-l recunoască pe baiat.

Așa că Nico o contactează prin poșta pe Edith Boulogne, mama lui Alain Delon. Motivul? Să o ajute ca fiul ei să fie îngrijit de cineva în care a încredere.

Potrivit presei franceze, Edith Boulogne este de acord să aibă grijă de micul Ari Päffgen, pe numele său adevărat. Prin urmare, îl aduce înapoi în Franța și își amenajează locuința situată în Bourg-la-Reine, pentru micuț.

Ari Boulogne a fost adoptat de tatăl vitreg al lui Alain Delon

Prin urmare, Ari Boulogne și-a petrecut întreaga adolescență în Hauts-de-Seine. Și, cu timpul, tânărul a fost atât de îndrăgit de bunica sa, încât a fost adoptat de Paul Boulogne, soțul acesteia. Astfel, Ari a ajuns să ia numele tatălui vitreg al lui Alain Delon, Boulogne. Dar cu cât trece timpul mai mult, cu atât Ari Boulogne își dorea mai mult să fie recunoscut oficial de tatăl său.

Însă în ciuda asemănării izbitoare, Delon a refuzat să-l recunoască pe Ari drept fiul său. Într-un interviu acordat în 1986, Ari povestea una dintre puținele întâlniri cu Alain Delon.

ariSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

“Alain Delon, ținând o mână pe volan, una pe umărul meu, îmi ținea acest discurs: Ești prietenul meu. Prietenul meu. Dar îți spun un lucru: n-ai nici ochii mei, nici părul meu. Nu ești copilul meu. Nu vei fi niciodată copilul meu. Nu m-am culcat cu mama ta decât o dată “.

Așa că Ari merge înainte și începe procesul pentru a fi recunoscut de cel despre care crede că este tatăl său. În plus, îi cere lui Alain Delon să efectueze un test de paternitate, cerere la care actorul nu părea să se aștepte.

„A fost informat de un executor judecătoresc, a fost brutal”, a spus avocatul lui Alain Delon.

Acum în vârstă de 60 de ani, Ari Boulogne încă mai speră că justiția să-i facă dreptate și ca într-o zi Alain Delon să-l recunoască drept fiul său.

Oricum, ar fi Ari va mai avea de așteptat, pentru că justiția franceză a și-a declinat competența din punct de vedere teritorial pentru a judeca cerere de recunoaștere a paternității adresată actorului de presupusul său fiu.

Citește: Alain Delon a împlinit 87 de ani. Cum arată azi marele actor care a a dispărut din viața publică din cauza problemelor de sănătate

Alain Delon și-a pregătit deja testamentul. Cine se va ocupa de respectarea ultimelor sale dorințe