Artistul de 51 de ani a mărturisit că simte că își pierde mințile, după dispariția subită a fiicei sale, Mazy, cunoscută și ca Mina.

Intr-un interviu pe care artistul l-a acordat recent, acesta recunoaste ca moartea fiicei sale i-a schimbat complet viata. In plus, acum vede moartea complet diferit de pana acum.

”Una dintre cele mai mari probleme cu fiica mea este ca nu am iubit niciodata pe cineva atat de mult cum am iubit-o pe ea”, spune Tricky.

Acesta povestește că în momentul nașterii fiicei sale a început de fapt să simtă ceva, pentru prima oară în viața sa. ”Am mai pierdut oameni până acum, cum ar fi bunici, dar am reușit să-mi revin. Acum e altceva. Totul arată diferit, nici muzica nu mai sună la fel. Simt că îmi pierd mințile”, a declarata artistul.

Tricky, care a lansat și un volum autobiografic, ”Iadul e după colț”, a mărturisit că fără ajutorul terapiei nu ar fi putut merge mai departe.

”Am crezut că știu ce înseamnă pierderea, dar acum, că fiica mea a plecat, realizez că nici nu știam despre ce vorbesc. Parcă sunt într-o lume care nici nu există”, mai spune el.

Mina s-a născut în 1994, mama ei fiind Martina Topley-Bird, un colaborator vechi al trupei Massive Attack.

Vezi și Fiul lui Robin Williams, dezvăluiri emoționante despre tatăl său la aproape 5 ani de la moartea lui

Citește și: