Nu mulți își amintesc, dar cea care acum poartă titlul de ducesă a fost „fata cu valiza” într-o emisiune tv din SUA. Mai precis, era una dintre frumusețile care ascundeau în geamantane premii în show-ul „Deal or No Deal”.

Meghan a vorbit despre această etapă a vieții sale în podcastul „Archetypes”, anulat după numai un sezon.

Soția prințului Harry, „fata cu valiza” într-o emisiune-concurs

Meghan Markle. Foto: Profimedia
Meghan Markle. Foto: Profimedia

„În 2006, am avut o scurtă perioadă în care am fost tipa cu servieta. Experiența respectivă, alături de alte 25 de femei care făceau același lucru, a fost fascinantă pentru mine. Am studiat actoria în facultate, la Universitatea Northwestern. Și, la fel ca multe dintre celelalte femei care erau pe scenă, actoria era ceea ce urmăream”, a povestit Meghan, conform Hola!.

Deși rolul ei în emisiune nu avea de-a face cu actoria, Markle era recunoscătoare că avea un job și că se putea întreține. Cu toate acestea, nu era mulțumită de cum era privită pentru că era „fata cu valiza”.

„Eram recunoscătoare pentru job, dar nu și pentru felul în care mă făcea să mă simt, adică deloc deșteaptă. Apropo, eram înconjurată de femei inteligente pe scenă, dar nu acesta era motivul pentru care eram acolo. Ajunsesem să plec de acolo cu un nod în stomac, știind că sunt mai mult decât ceea ce se arăta pe scenă. Nu-mi plăcea să fiu forțată să fiu doar o înfățișare și deloc substanță; așa mă simțeam la acel moment: că eram redusă la un stereotip”.

„Studiasem Relații Internaționale în facultate și erau momente când eram pe platourile de filmare de la ‘Deal or No Deal’ și mă gândeam la vremea când lucram ca stagiar la Ambasada SUA din Argentina, în Buenos Aires, și eram apreciată pentru mintea mea. Aici, eram apreciată pentru ceva cu totul opus. Exista o idee precisă asupra felului în care trebuia să arătăm. Era exclusiv despre frumusețe, nu neapărat despre inteligență”, a povestit Meghan în podcastului ei.

Viața lui Meghan s-a schimbat de la rolul din „Suits”

Meghan Markle. Foto: Profimedia
Meghan, când juca în „Suits”. Foto: Profimedia

În 2010, Meghan Markle a semnat contractul care i-a adus celebritatea. Atunci a devenit Rachel Zoe din „Suits”, iar de acolo au pornit o mulțime de contracte. A filmat episodul pilot în New York, iar apoi, în 2011, producția s-a mutat la Toronto.

Meghan Markle a fost măritată înainte de a-l întâlni pe prințul Harry

Meghan și primul ei soț, Trevor. Foto: Profimedia
Meghan și primul ei soț, Trevor. Foto: Profimedia

Mariajul cu prințul Harry nu este primul pentru Meghan Markle. Fosta actriță a fost căsătorită cu producătorul de film Trevor Engelson vreme de doi ani. Cei doi au avut o relație de nouă ani. S-au cunoscut într-un bar din Los Angeles, în 2004. În septembrie 2011 s-au căsătorit în Jamaica. Relația lor a început să se degradeze după ce Meghan s-a mutat la Toronto pentru a juca în serialul „Suits”. În 2013 au divorțat, invocând diferențe ireconciliabile.

Meghan Markle e căsătorită din 2018 cu prințul Harry

Nuntă prințul Harry cu Meghan Markle. Foto: Prrofimedia
Nuntă prințul Harry cu Meghan Markle. Foto: Prrofimedia

În timp ce fosta actriță și-a refăcut viața sentimentală alături de prințul Harry, alături de care are doi copii, și fostul ei partener are tot doi copii și e căsătorit din 2019.

În 19 mai 2018, Meghan Markle i-a spus „Da” prințului Harry și a devenit ducesă de Sussex. Pe cât de repede a intrat în familia regală britanică, pe atât de iute și-a și dorit să iasă. La început de 2020, Meghan și Harry au renunțat la rolurile și îndatoririle din cadrul monarhiei și s-au mutat în SUA. Trăiesc în Montecito, California, într-o casă de peste 14 milioane de dolari, alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet Diana.

Meghan Markle. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Meghan Markle, terapie la shopping. Ducesa de Sussex, complet nemachiată și îmbrăcată într-o salopetă cu umerii goi

Citește și: Ducesa de Sussex a plâns la înmormântarea Reginei și a stârnit reacții puternice. „Chipul lui Meghan Markle nu avea o emoție autentică și știa că lacrimile ei vor fi fotografiate”

Citește și: Cele mai recente imagini cu Meghan Markle şi prinţul Harry s-au viralizat pe internet. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex?