Născut în 30 iulie 1947, în Austria, Arnold Schwarzenegger a avut de „luptat” în copilărie cu un trai stresant generat de tatăl lui, întors din Al Doilea Război Mondial cu sindrom post-traumatic. Mai mult, a existat și o continuă concurență pe care o avea cu fratele lui mai mare, alimentată de tatăl lor. Orice activitate era o întrecere, chiar și culesul florilor de câmp pentru mama lor, scrie Insider.

Arnold Schwarzenegger a avut o copilărie nefericită

Arnold a dezvăluit că tatăl lui obișnuia să-l bată cu o curea. Atunci când consuma alcool, comportamentul bărbatului era și mai rău.

„A fost îngropat sub clădiri și moloz timp de trei zile. În plus, au pierdut războiul. S-au dus acasă atât de deprimați… Austria era o țară de bărbați zdrobiți. A existat un fel de comportament schizofrenic la care fratele meu și cu mine am asistat acasă. Era și tatăl bun, și cel care țipa când venea beat acasă. Ne-am trezit la un moment dat, inimile ne băteau tare. Știam că asta însemna că ar putea să-mi lovească mama sau să înnebunească. Deci a existat un fel de violență ciudată”, a spus starul în documentarul care-i poartă numele.

În copilărie, Arnold nu și-a sărbătorit ziua de naștere niciodată și nu a primit vreodată un tort. Prima dată s-a întâmplat asta după ce a ajuns în SUA și a fost sărbătorit de familia primei lui iubite.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver, fosta lui soție. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Fratele lui a murit la 24 de ani

Acest trai la care era supus de tatăl lui l-a făcut pe Arnold să-și dorească să plece în America. A reușit să părăsească Austria natală pentru Germania, apoi a ajuns și în SUA. Cariera lui de culturist era în plină ascensiune atunci când a aflat că fratele lui, Meinhard, a murit după ce a condus beat și a lovit mașina de un stâlp de telefonie.

„Brutalitatea care domnea acasă, bătăile pe care le primeam uneori de la părinții noștri… Cred că nu a putut suporta toate acestea. Genul de educație pe care l-am avut a fost bun pentru cineva ca mine, pentru că eram foarte puternic și hotărât în ​​interior, dar fratele meu era mai fragil. Nietzsche avea dreptate: ceea ce nu te ucide te face mai puternic. Lucrul care m-a făcut ceea ce sunt astăzi este chiar ceea ce l-a distrus pe el”, a spus Schwarzenegger despre acest subiect. Starul a sugerat astfel că problemele familiale și tatăl abuziv l-au împins pe Meinhard către un comportament care i-a adus sfârșitul.

La un an după moartea lui Meinhard, tatăl lui Arnold s-a stins din cauza unui accident vascular cerebral, în 1972. Mama actorului a murit în 1998.

Unul dintre cele mai grele momente din viața lui Arnold: când soția a aflat că el avea un copil nelegitim

Sosirea în SUA nu l-a aruncat pe Schwarzenegger numai în cercuri sportive, ci a ajuns să o cunoască și pe cea care avea să-i devină soție, Maria Shriver. 25 de ani a fost căsătorit starul cu nepoata lui John F. Kennedy. Arnold și Maria au patru copii împreună. S-au despărțit după ce ea a aflat că soțul ei a înșelat-o și are un băiat nelegitim.

Fostul Mister Univers a povestit în documentarul „Arnold” și cum a aflat soția lui despre aventura lui extraconjugală și despre existența fiului lui, Joseph Baena.

În timp ce era căsătorit, Arnold s-a încurcat cu menajera familiei, Mildred Baena. Din relația extraconjugală a apărut un fiu, Joseph, pe care actorul nu l-a recunoscut ani buni.

Pentru că lucrurile începuseră să scârțâie între Schwarzenegger și Shriver, cei doi au mers la terapie matrimonială. În timpul unei astfel de ședințe a ieșit la iveală adevărul despre amantlâcul vedetei austriece.

Maria a vrut să știe în acea zi dacă actorul era într-adevăr tatăl lui Joseph, așa cum începuse să audă în jur. „Am crezut că inima mea se va opri și am spus adevărul: Da, Maria, Joseph este fiul meu”. Vestea a distrus-o pe Shriver.

Maria Shriver s-a despărțit de Arnold în 2011, la o lună după ce a aflat de existența lui Joseph. Divorțul lor s-a pronunțat de abia 10 ani mai târziu.

Fiul ilegitim al lui Arnold, despre momentul în care toată lumea a aflat cine este tatăl lui

Arnold nu a știut de la început că este tatăl lui Joseph, dar cu cât puștiul creștea, cu atât îi devenea mai clar. Astăzi în vârstă de 25 de ani, tânărul îi calcă pe urme tatălui său. Nu numai că îi seamănă leit, dar este culturist și actor aspirant. În prezent are o relație bună cu Arnold. Recent, Baena a povestit despre momentul în care s-a aflat că tatălui lui este Arnold.

„Îmi amintesc foarte bine ziua aceea. Eram în clasa a opta și am fost chemat afară din sală. Mama mă aștepta și mi-a spus: Trebuie să mergem – toată lumea a aflat acum despre tine și cine este tatăl tău. Aveam 13 ani. Corpul tău se transformă; mintea ta se transformă. Viața mea se transforma în fața ochilor mei”, spunea Joseph acum ceva vreme despre momentul în care informația că e fiul celebrului Arnold a apărut în presă.

Fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, cu totul transformată la chip

Maria Shriver (67 de ani) și Arnold Schwarzenegger au reușit să facă pace după despărțire. Se întâlnesc la momente importante din viața celor patru copii ai lor și au o relație civilizată.

În august 2022, fosta lui Arnold a fost pozată de paparazzi din Los Angeles total transformată. Aceasta este bănuită că a apelat la operații estetice.

„Ce și-a făcut Maria Shriver la față? Îngrozitor!”, a comentat cineva pe Twitter, în timp ce un altul a scris că, mai mult ca sigur, „cineva a trebuit să photoshopeze acea fotografie”.

EXCLUSIVE: PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY – Maria Shriver Looks Unrecognizable In Santa Monica Amidst Speculation That She Has Recently Undergone Cosmetic SurgerySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Cum arată iubita cu 27 de ani mai tânără a lui Arnold Schwarzenegger. Sunt de 8 ani împreună!

Citește și: A fost de o frumusețe fără seamăn, însă azi e de nerecunoscut. Cele mai recente fotografii cu Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, i-au șocat pe fani

Citește și: Îți vine să crezi că sunt frați? Ei sunt băieții unui actor celebru