Actrița, în vârstă de 45 de ani,  celebră pentru rolul din seria “Underworld” (“Lumea de dincolo”, n.r.), a fost fotografiată în timp ce se săruta într-un club cu actorul de comedie Jack Whitehall, care este cu 15 ani mai tânăr. Kate Beckinsale a divorțat în 2016, după 12 ani de căsnicie cu regizorul Len Wiseman, însă este  pentru prima dată de atunci când a fost surprinsă, în ipostaze atât de intime, cu un al bărbat.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Citește și: S-a însurat Smiley? Răspunsul dat de artist în direct, la TV. A vorbit pentru prima dată despre nuntă

Kate Beckinsale și Jack Whitehall păreau foarte îndrăgostiți

Kate Beckinsale și Jack Whitehall au luat cina, sâmbătă seara, la un restaurant din West Hollywood, iar apoi au mers în clubul Blind Dragon, din Los Angeles.  Deși la început au încercat să pară cât mai discreți, în cele din urmă au renunțat la inhibiții și au început să se sărute cu pasiune și să se îmbrățișeze în văzul tuturor. Pentru că că păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt, Kate și Jack au decis să mute distracția într-o cameră de hotel. Potrivit Daily Mail, ei au fost fotografiați de paparazzi în timp ce intrau împreună într-un hotel în care o noapte de cazare costă 2.600 de dolari.

„Arătau ca o pereche de adolescenți îndrăgostiți și nu încercau să-și ascundă sentimentele, practic erau nedezlipiți în clubul de noapte și râdeau non-stop. Kate își ținea un braț pe umărul lui Jack și zâmbea și râdea la glumele lui, iar pe măsură ce noaptea continua, el a simțit că i-a câștigat încrederea și a îndrăznit să-și pună mâna în jurul taliei ei și a îmbrățișat-o. Apoi,  el a decis să-și pună palma în jurul spatelui gâtului ei și a îmbrățișat-o, după care au început să se sărute pasional”, a povestit un martor pentru The Sun.

Kate Beckinsale s-a născut la 26 iulie 1973, în Finsbury Park, Londra, Marea Britanie. Numele său real este Kathryn Romany Beckinsale.  A devenit celebră datorită filmelor din seria “Underworld”. Din 1995 până în 2003 a avut o relaţie cu actorul Michael Sheen. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe, Lily Mo Sheen (18 ani).  După despărţirea de Sheen s-a cuplat cu regizorul Len Wiseman. Cei doi s-au căsătorit în 2004, în California, și au divorțat în 2016. Actrița se pare că a decis, în sfârșit, să-și refacă viața sentimentală.

Citește și: