Între anii 1995 și 2001, actrița din Noua Zeelandă a devenit celebră în întreaga lume datorită rolului ei de neînfricata prințesă războinică, Xena. Aceasta fermeca pe toată lumea cu părul ei frumos șin lung, negru, și cu formele voluptuoase, puse în evidență de hainele negre de piele,  însă, în prezent, Lucy arată total diferit. Blondă și cu părul scurt aproape că nici nu-ți vine să crezi că ea este celebra Xena. Deși înainte era considerată un sex simbol,  unii fani sunt încântați de schimbarea ei și de look-ul său mai rafinat și sunt de părere că actrița în vârstă de 49 de ani,  arată mai bine decât tinerețe.

Așa arată actrița din Xena la 49 de ani

Go Red For Women Red Dress Fashion Show – NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

După apariția de succes în „Xerna”, Lucy a mai putut fi urmărită pe micile ecrane și în serialele „Battlestar Galactica”, ”The L Word”, ”CSI: Miami”, „Spartacus: Blood and Sand”, „Parks and Recreation”, „Agents of Shield”,  „Salem” și „Two and a Half Men”. În prezent ea joacă în serialul „Ash vs. Evil Dead”.

 

Craig!! What did you do?!!! I said just a trim.

A post shared by Lucy lawless (@reallucylawless) on

Mai mult, starul s-a reîntors și la vechea ei pasiune muzica și și-a făcut debutul de artistă pe scenă la Hollywood în 2007 , când a susținut un concert.

Lucy este una dintre vedetele active care se implică în evenimente caritabile și se află la al doilea mariaj. Ea s-a măritat în 1998 cu Robert Tapert, producător executiv al serialului „Xena”, cu care are doi băieți, Julius și Judah.

 

New Hair/ Hidden Personalities 2

A post shared by Lucy lawless (@reallucylawless) on

Anterior, aceasta a avut o căsnicie de șapte cu Garth Lawless, cu care are o fiică, pe nume Daisy. Actrița a devenit și imaginea comunității gay,  LGBT,  după ce a declarat că personajul său era cu siguranță gay, având în vedere relația ei cu partenera ei din film, Gabriell.