Actrița a jucat în filmul „American Horror Story” rolul lui Pepper, o femeie extrem de urâtă care poate să pună pe fugă  orice bărbat cu înfățișarea sa, însă în realitate Naomi este frumoasă și atrage privirile reprezentaților sexului tare.

Aceasta recunoaște însă că transformarea ei pentru acest rol a fost radicală și a fost nevoită să se tundă la zero pentru a-și interpreta personajul. Vedeta povestește că inițial, când a mers la audiții nu și-a închipuit niciodată că acest rol îi va schimba viața și o va face celebră în întreaga lume. Ea este uimită de numărul uriaș de fani devotați, aproape 10 milioane de oameni, care i-au urmărit reîntoarcerea la premiera sezonului patru al serialului „American Horror Story”, intitulat „Freak Show”.

Pepper și-a făcut debutul în sezonul doi, „Asylum”, și la cererea publicului a reapărut în sezonul patru. Este prima dată în „American Horror Story” când un actor a reapărut în film interpretând același personaj.

For Your Coercion #FYCNaomiGrossman #EmmyForPepper

A post shared by Naomi Grossman (@naomiwgrossman) on

„Faptul că am putut să mă întorc a fost neașteptat. A fost un rol de vis pentru că Pepper este un rol de vis”, a spus actrița.

Naomi a recunoscut că pentru transformarea ei a fost nevoită să stea trei ore pe scaunul de la machiaj ca să devină Pepper, un pacient cu boli mintale, care lucrează la circ. Mai mult, aceasta subliniază că până să joace rolul celui mai urât personaj tv nimeni nu i-a spus până atunci că este drăguță. „Niciodată nu mi s-a mai spus că sunt frumoasă până nu am interpretat cel mai urât personaj tv”, a mai adăugat ea.

Hats off to @cathrynfarnsworth @dallasdinnocente @holleywolfe_stylist for these hot, new shots!

A post shared by Naomi Grossman (@naomiwgrossman) on

Întrebată dacă i-a fost greu să renunțe la podoaba capilară, Grossman a spus că i-a fost la început, însă acum este recunoscătoare că nu mai trebuie să piardă timp să-și aranjeze părul. „M-am gândit că nu voi mai atrage niciodată atenția bărbațiilor, dar nu a fost cazul, ba din contră. Încrederea în sine este mai atractivă decât orice, și o femeie care umblă cheală emană o încredere debordantă”, a mai spus aceasta, precizând că ulterior și-a schimbat complet look-ul ca să semene cât mai mult cu personajul ei.

 

Personajul Pepper a creat o adevărată isterie în SUA sau chiar și la nivel mondial, fiind unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial. În ciuda înfățișării sale înfricoșătoare, păpuși cu chipul ei, măști, pahare, baloane și multe altele se pot găsi în magazine.

First time for everything: drop-back on the beach!

A post shared by Naomi Grossman (@naomiwgrossman) on

„American Horror Story”, este un serial american de succes, ce a adunat de-a lungul anilor 15 premii Emmy,  ajungând  deja la cea de-a șaptea serie.