A apărut pe scena de la Eurovision ca o cântăreață travestită, cu haine de femeie, părul lung și brunet, machiaj strident și barbă. Imaginea a iscat multe controverse și l-a făcut celebru în întreaga lume și chiar l-a ajutat să câștige prestigiosul festival. Însă, dacă îl întâlnești acum pe stradă, nu îl mai recunoști, fiind transformat total.

conchitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Thomas Neuwirth a renunțat la părul lung, la machiaj și la imaginea de travestit, iar acum arată ca un bărbat în toată firea. S-a tuns scurt și e foarte atrăgător. 

El a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare la bustul gol, în care se mândrește cu noua lui tunsoare : „Îmi place atât de mult noua tunsoare”, a scris Conchita Wurst în dreptul fotografiei.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut în showbizul din Austria încă din 2011, sub numele de Conchita  Wurst. S-a făcut repede remarcat prin prisma imagini sale neobișnuite, iar acum susține că doar a luat o pauză și că  personajul lui Conchita Wurst nu a dispărut definitiv.

 ”A luat o pauză. Va reveni la un moment dat”, a explicat acesta într-un interviu pentru un site nemțesc, însă nu a precizat exact peste cât timp  se va întâmpla asta.

Citește și: