A apărut pe scena de la Eurovision ca o cântăreață travestită, cu haine de femeie, părul lung și brunet, machiaj strident și barbă. Imaginea a iscat multe controverse și l-a făcut celebru în întreaga lume și chiar l-a ajutat să câștige prestigiosul festival. Însă, dacă îl întâlnești acum pe stradă, nu îl mai recunoști, fiind transformat total.

conchitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

O vom mai revedea pe Conchita Wurst?

Thomas Neuwirth a renunțat la părul lung, la machiaj și la imaginea de travestit, iar acum arată ca un bărbat în toată firea. S-a tuns scurt, iar de curând s-a vopsit blond și e foarte atrăgător. 

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a devenit cunoscut în showbizul din Austria încă din 2011, sub numele de Conchita  Wurst. S-a făcut repede remarcat prin prisma imagini sale neobișnuite, iar acum susține că doar a luat o pauză și că  personajul lui Conchita Wurst nu a dispărut definitiv.

 ”A luat o pauză. Va reveni la un moment dat”, a explicat acesta într-un interviu pentru un site nemțesc, însă nu a precizat exact peste cât timp  se va întâmpla asta.

Motivul pentru care a renunțat la imaginea și la personajul care l-a consacrat e și faptul că acesta a primit o ofertă de nerefuzat de a lucra în televiziune. Tânărul a mărturisit că este foarte fericit pentru că va fi gazda unui nou show de muzica, începând din toamnă.
„Sunt atât de fericit că voi modera #FameMaker! Noul show de muzică @prosieben cu @carokebelin, @thereallukemockridge și @teddyteclebrhan, în care îi pot însoți pe interpreți în drum spre faimă, (…) începând cu toamna de la 8:15 p.m. #FameMaker”, a anunțat Thomas pe pagina lui de instagram.

Citește și: