Politicianul spune că nu i s-a făcut rău când a aflat decizia ÎCCJ privind colaborarea cu Securitatea, ci că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei pneumonii.

Fostul șef al statului arată vizibil slăbit, ca după orice spitalizare, însă e vesel, anunțând totodată că își va cumpăra o casă, conform Știri pe surse: „Eu am făcut un tratament de șapte zile la Spitalul Militar, apoi am fost la spital în Bruxelles.

Eu în Bruxelles nu am vrut să merg la spital, dar am avut un puseu de tensiune, de la o boală de plămâni. Diagnosticul de la Bruxelles e de pneumonie netratată la vreme. Am recomandare să port mască tot timpul”.

Fostul președinte nu a pomenit nimic despre vreun AVC, așa cum a scris presa centrală.

„Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine.

Am avut o pneumonie netratată la vreme și recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze, peste tratamentul care s-a făcut, un covid.

Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aerporturi, în avioane”, a declarat Traian Băsescu, a mai spus el, conform Antena3.ro.

Legat de mutarea din vila statului, iată ce a declarat e:

”Am discutat cu soția mea până spre dimineață, am decis să căutăm un apartament pe care să îl închiriem și să ne conformăm legii.

Eu mă simt un cetățean care a trecut prin fața justiției. Că îi place sau nu, trebuie să se conformeze. Am văzut speculații, că i-au luat SPP, o să spună secrete. Nu, niciodată nu o să uit că am fost președinte. Credeți că puteam sta acolo, când aveam soția acasă? Voi călare pe poartă… Trebuia să fiu acasă, mai ales că avem de luat decizii.

Trebuie să-mi caut apartament și să văd dacă e de acord Maria. Ar trebui să fie un apartament aproape de piață și metrou. Un apartament cu trei camere aș vrea, având în vedere și cheltuielile”, a declarat Traian Băsescu.

Vezi și Oana Roman, atac fără precedent la Traian Băsescu, deși acesta are mari probleme de sănătate: ”I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!”

Citește și:

Celebra actriță Renee Zellweger a fost surprinsă alături de iubitul ei la Disneyland. E de nerecunoscut

Cum arată iubita lui Pepe cu burtica de gravidă. Chiar artistul a pozat-o. Ce a ieșit e adorabil!