Poliţişti din Santa Barbara au intervenit marţi seară în luxoasa reşedinţă a familiei Ely, după ce au primit un apel de urgenţă în care era invocată declanşarea unui scandal în această familie și violență domestică

Ron Ely, „Tarzan”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

. În interiorul vilei ei au descoperit corpul neînsufleţit al lui Valerie Lundeen Ely, 62 de ani, care prezenta „multiple plăgi prin înjunghiere cu o armă albă”.

 

Agenţii au percheziţionat reşedinţa şi împrejurimile în căutarea lui Cameron Ely, conform unui comunicat al biroului şerifului local din Santa Barbara și i-au avertizat pe vecini să nu iasă din case. Ulterior, l-au găsit pe suspect pe proprietatea casei lor  și au încercat să vorbească cu el, însă pentru că acesta era violent și reprezenta un pericol, oamenii legii au deschis focul și l-au împușcat mortal.

„Suspectul a fost localizat în afara casei şi pentru că reprezenta un pericol, cei patru agenţi au tras asupra sa cu armele din dotare, rănindu-l mortal”, conform comunicatului.

Ron Ely, în vârstă de 81 de ani, nu a fost implicat în atac, dar a fost dus la spital de poliţie din motive de precauţie. El a plecat după un control de rutină. Actorul cu fizic impozant (1,93 m) l-a interpretat pe Tarzan în seria hollywoodiană din anii ’60. El s-a căsătorit cu Valerie Lundeen, fostă Miss Florida, şi aveau împreună trei copii.

Nu se știe motivul pentru care fiul lui Ron Ely și al lui Valerie a recurs la un astfel de gest.

Citește și: