Potrivit dailymail, vedeta de televiziune a povestit că problemele au început pe când cel mic avea doar două luni. Atunci, el și mama bebelușului, modelul Alyssa Scott (28 de ani), au observat că Zen respiră greu și căpșorul lui părea mai mare.

Nick Cannon breaks down in tears on his talk show as he reveals his five-month-old son Zen has died from brain tumorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Speriați, cei doi părinți au crezul că Zen ar avea o problemă cu sinusurile, așa că l-au dus la medic.

Însă în urma analizelor medicii au descoperit că bebelușul avea o acumulare de lichid la creier – afecțiune cunocută sub numele de hirocefalee – fapt ce a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență.

Tumora s-a dezvoltat însă foarte repede, la sfârșitul lunii trecute, în preajma Zilei Recunoștinței.

Duminică, Nick Cannon și-a dus copilul pe o plajă din California pentru a vedea ultima dată oceanul. La scurt timp, micuțul Zen s-a stins.

Zen era cel de-al șaptelea copil al lui Nick.

Nick Cannon mai are încă 6 copii cu patru femei diferite, inclusiv cu fosta lui soție Mariah Carey, fosta iubită Brittany Bell, actuala sa parteneră Abby de la Rosa și Scott, un model care a apărut într-unul dintre videoclipurile muzicale ale lui Cannon.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco a fost înlocuită. Cine este femeia care îl însoțește acum la îndatoririle oficiale pe Prințul Albert

xLidia Buble a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu. Cum au fost surprinși cei doi?