Maria Singh, născută ca prințesa Maria Petrovna Galitzine,  descendentă a ultimului împărat austriac Karl I, și-a pierdut viața în urma unui anevrism la inima. Vestea tristă a fost publicată miercuri în The Houston Chronicle.  Maria a murit cu doar șase zile înainte să împlinească 32 de ani.

„Maria noastră a murit în Houston luni dimineață, pe 4 mai, 2020, în urma unui anevrism cardiac brusc.  S-a născut în 1988 din prințul și prințesa Piotr Galitzine în Luxemburg”, se arată în ziar.

Maria  a trăit mulți ani în Rusia cu familia ei, unde a urmat cursurile școlii germane din Moscova, până la absolvire. Mai târziu, ea s-a mutat în Belgia, unde a urmat Colegiul de Artă și Design. Apoi a locuit și a  lucrat în Bruxelles, Chicago și Houston, fiind specializată în design de interior și de mobilă.

În 2017, Prințesa Maria Galitzine  s-a măritat Rishi Roop, șeful executiv al hotelului Derek din Houston, în casa părinților ei, iar în urmă cu doi ani au devenit părinții unui băiețel, pe nume Maxim, despre care spunea că este „lumina ochilor ei”.

Citește și: