James Hooks Reynolds a murit în brațele soției sale, în casa lor din Florida. Acesta avea 83 de ani și a murit în urma unui infarct la fel ca fratele lui mai faimos, marele actor Burt Reynolds.

Soția bărbatului susține că James a murit de inimă rea, după ce a suferit foarte mult că nu a fost invitat la înmormântara fratelui său anul trecut.

James Hooks Reynolds a suferit că nu a fost invitat la înmormântarea fratelui său

„Loni Anderson, soția lui Burt, nu l-a invitat pe Jimmy la înmormântarea propriului său frate, iar asta i-a frânt inima. NU și-a mai revenit deloc”, a declarant un prieten apropiat al Mariei Reynolds, soția lui James.

Mai mult, imediat după înmormântarea lui Burt, James a fost internat de urgență și operat la un genunchi.

 

„James a murit în brațele soției lui. A fost foarte iuit și toată lumea îi va simți lipsa”, a mai spus sursa. Cu toate acestea, în ultimii ani Burt și James nu au mai fost așa apropiați.

Burt Reynolds a murit, în septembrie, la vârsta de 82 de ani, în urma unui atac de cord. Actorul a fost transportat la Spitalul Jupiter Medical din Florida SUA, dar medicii nu au mai putut face nimic. Anunțul  morții sale a fost făcut de managerul lui, Erik Kritzer. Reynolds, care a jucat în „Smokey si Banditul” sau „Deliverance”, a suferit o intervenție chirurgicală la spate în 2009 și un cvintuplu bypass în anul următor.  Actorul s-a născut în Georgia, în 1936, dar s-a mutat în Riviera Beach în 1946, unde tatăl său era șeful poliției locale. A jucat fotbal la Universitatea de stat din Florida, dar accidentarile suferite l-au impiedicat să continue pe acest drum. Dupa ce s-a retras din activitatea sportivă, Reynolds a urmat cursuri de actorie.