Dan Negru și Florin Piersic sunt foarte buni prieteni, iar toată lumea știe acest lucru. Puțini sunt, însă, cei care știu tragedia care i-a apropiat și mai mult pe cei doi. Prezentatorul TV a recunoscut că nu va uita niciodată gestul făcut de actor.

Recent, Dan Negru a povestit cum s-a apropiat iremediabil de Florin Piersic. Tatăl prezentatorului de televiziune era foarte bolnav, având cancer. În acele momente grele, îndrăgitul Florin Piersic i-a arătat că îi era mereu alături, în acele clipe cumplite.

Dan Negru a povesit că Florin Piersic îl suna în fiecare zi pentru a se interesa de starea de sănătate a tatălui său. În fiecare zi, fără excepție.

„Cred că sunt vreo 25 de ani (n.r. de când îl cunoaște pe Florin Piersic). Dar pot să îți zic o întâmplare care mi-a demonstrat mie prietenia lui Florin.

Tata a murit de cancer și, în ultima perioadă, în ultimele săptămâni, tata era pe ducă, era într-un spital și Florin mă suna în fiecare dimineață la ora 9 să mă întrebe doar atât «cum e tata, puștiule?»”, a povestit Dan Negru.

De 10 ani, cei doi petrec fiecare Crăciun împreună

Dan Negru a recunoscut că nu a uitat niciodată gestul făcut de actor și că îi va rămâne veșnic recunoscător.

„Și asta mi-a arătat prietenia lui puternică, n-am să uit asta niciodată!

Așa îmi începeam dimineața. Era greu, eu mă duceam la spital și Florin mă suna să mă încurajeze «Puștiule, e bine tata?»”, a povestit Dan Negru, conform Cancan.

Sunt 10 ani de când Dan Negru și Florin Piersic au pornit tradiția de a petrece Crăciunul împreună, iar această întâmplare tristă a pornit totul.

Întrebat de ce l-a ales pe marele actor ca invitat pentru ziua sfântă a Nașterii Mântuitorului, prezentatorul Tv a mărturisit că îi poartă o profundă admirație.

Vezi și Florin Piersic junior, adevărul despre ruptura de celebrul lui tată: „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a durut”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Citește și:

Tavi Colen a suferit o operație după ce a căzut de pe un yaht

Sărbătoare mare! Fiul Ozanei Barabancea, care se reface după un accident cumplit, a împlinit 22 de ani!