Dacă mireasa anunțase din start că nu vrea să fie furată, pentru că nu vrea să-și rateze propria nuntă, prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că s-a luat cu distracția și a uitat să arunce buchetul.

Mirii s-au distrat de minune pe ringul de dans, alături de invitați, până în zorii zilei, iar Gina Pistol a mărturisit că a uitat să arunce buchetul.

Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol la nuntă. Imagini, detalii și prețuri cu ținutele, verighetele, buchetul și accesoriile

Nu e singura tradiție uitată

Chiar Gina a dezvăluit pe rețelele de socializare că, în noaptea nunții, a uitat complet de buchetul miresei. Prezentatoarea Chefi la cuțite a dezvăluit că s-a luat cu distracția și efectiv a uitat să bifeze și acest moment care ar fi trebuit să aibă loc în seara petrecerii.

„M-am luat cu distracția și am uitat să arunc buchetul.”, a fost mesajul scris de Gina Pistol pe InstaStories. Și câte vise și-au făcut probabil o parte dintre invitate…

Apoi, tot Gina a mai uitat de ceva. „Am ceva vechi: și anumecerceii pe care-i port în urechi, ceva nou: am pandantivul de la gât, nu am ceva împrumut! Am uitat! Mi-a dat nașa o jachețică, dar am lăsat-o, că era destul de cald!”, a declarat mireasa, încurcată, la conferința de presă.

Una dintre superstițiile legate de nuntă spune că mireasa ar trebui să poarte ceva vechi, ceva nou și ceva de împrumut (eventual, un obiect purtat de altă mireasă la nunta ei, acum fericită în căsnicie), asta ca să împrumute puțin din norocul deja probat de o prietenă a miresei.

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol, într-o seră imensă. Cum arată decorul feeric și ce au găsit invitații pe mese

Tradiție respectată: „Eu l-am călcat pe Andrei!”

Totuși, de unele tradiții Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) nu au uitat. Au bifat multe dintre superstițiile pe care mirii trebuie să le țină pentru a avea căsnicie lungă și fericită.

Gina a apărut la întâlnirea cu jurnaliștii cu… boabe de orez în păr. Se obişnuieşte să se arunce cu orez în miri după ieşirea de la Primărie, acesta fiind considerat un gest care le va aduce tinerilor căsătoriţi o viaţă plină de bogăţie, veselie şi speranţă de fertilitate.

În biserică, la dansul din jurul mesei, mirii obişnuiesc să se calce pe picior. Se spune că acela care a călcat primul va conduce în căsnicie, iar cel care este călcat pe picior va fi toată viaţa sub papuc.

„Eu l-am călcat pe Andrei. El a întrebat: ce faci? I-am zis stai linişltit, că e bine!”, a mărturisit Gina, după ceremonie.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe malul Lacului Snagov. Primele imagini de la nuntă. Rochia de mireasă, atipică și superbă

Smiley a petrecut noaptea de înaintea nunții la hotel

Smiley a fost și el tradiționalist și a preferat să meargă la hotel în noaptea dinaintea nunții. Asta, chiar dacă cei doi locuiesc împreună ed ceva vreme.

Se spune că nu e bine ca mirele să vadă mireasa în rochie înainte de nuntă. Bătrânii spun că încălcarea acestei reguli atrage nereușita căsniciei, simbolizând faptul că mirele își va pierde interesul pentru viitoarea soție.

„Mi-am dorit să fie surpriză cum arată ea pentru mine și să o redescopăr în ziua nunții, așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea. Am rămas șocat când am văzut-o în rochie de mireasă. Este superbă!”, a spus Smiley.

smiley-si-gina-pistol-nunta-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 32

La nunta celor doi au căzut și câțiva stropi de ploaie. Iar potrivit vorbelor din bătrâni, se spune că mirii se vor îmbogăţi sau că vor avea o viaţă îmbelşugată dacă le plouă la nuntă.

O altă superstiţie spune, însă, că în luna mai nu este bine să se facă nunţi. Se crede că relaţiile celor care aleg, totuşi, această lună pentru căsătorie se vor deteriora rapid. Aceasta este o surperstiție în care nimeni nu a vrut și nu vrea să creadă. Cel puțin nu în cazul Ginei și lui Smiley.

Vezi și Toată nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în 50 de poze memorabile. Ținutele vedetelor, tortul, dansul mirilor și micuța Josephine

Citește și:

Roxana Hulpe și-a botezat fetița. Preotul care a oficiat slujba este chiar tatăl știristei PRO TV

Cu ce se ocupă în prezent Cristina Cioran, acum mamă singură. În ce relații a rămas cu Alex Dobrescu, bărbatul cu care are un copil