Concret, înainte de masa de Crăciun, regina asistă la cântărirea tuturor membrilor familiei. Și nici prințul William și soția sa, Kate Middleton, nu scapă.

Cântărirea se face cu mijloace rudimentare, de pe vremea regelui Edward VII. Oricât de jenant ar suna (lesne de imaginat stânjeneala membrilor familiei), cântărirea se face nu pentru a-i demasca pe cei care s-au îngrășat, ci tocmai pentru a se vedea dacă au fost tratați bine de Sărbători.

Asta, pentru că, după Crăciunul petrecut pe domeniul Sandringham (ca în fiecare an), musafirii sunt cântăriți din nou, relatează Page Six. Anul acesta, însă, cântărirea va avea loc la Palatul Windsor, unde s-a retras regina.

Tradiția bizară se aplică tuturor membrilor familiei regale, fără excepție.

Masă specială și pentru câinii familiei

Ca în orice familie care se respectă, și în sânul clanului regal Crăciunul se învârte în jurul meselor copioase. Chiar și câinii reginei au parte de tratament special în această perioadă, în meniurile lor personalizate făcându-și loc, prin rotație, carnea de iepure, vită și pui, alături de orez și varză. Nu se știe însă dacă și aceștia sunt cântăriți înainte și după sărbători.

Există chiar și doi angajați a căror datorie este să se asigure cu patrupedele sunt bine îngrijite și toate nevoile lor sunt împlinite.

Vezi și Se topește de dorul lui! Regina Elisabeta a II-a, tribut emoționant pentru prințul Philip

Citește și:

Fiica cea mică a lui Cristian Chivu și-a făcut debutul în actorie

„Giani” din Las Fierbinți, după ce a aflat din presă că a murit: „A fost șocant, am râs”