Sâmbătă, 27 mai, Gina Pistol și Smiley vor deveni soț și soție, iar petrecerea va avea loc într-o locație de lux din Snagov. Pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi, iar prezentatoarea de la Chefi la cuțite s-a gândit la absolut toate detaliile și a avut grijă să pună totul la punct pentru ca invitații să se simtă răsfățați.

Numai că Gina, o femeie cu picioarele pe pământ, așa cum o știm, nu a bifat doar tort de nuntă, meniu sau aranjamente florale, ci s-a gândit la lucruri la care puține mirese s-ar duce cu gândul.

Sâmbătă se mărită, ce face Gina Pistol azi

Gina Pistol le-a împărtășit fanilor săi ce activități are în ajun de nuntă. În drum spre salonul unde urmează să își facă unghiile, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a dezvăluit că s-a gândit să cumpere și câteva pastile efervescente pentru ca invitaților să nu le fie rău a doua zi, după petrecere. Un gând binevenit, trebuie să recunoaștem!

„Am o programare, mă duc să îmi fac și eu unghiile, pentru că de vreo cinci luni nu le-am mai dat cu ojă, le-am dat doar cu tratament și trebuie să mă mai opresc să cumpăr ceva și asta mă întrebam, ce mai am de cumpărat. (…)

Oricum trebuie să intru la farmacie să cumpăr … sunt niște pastile efervescente pe care le iei a doua zi, după petrecere, ca să nu îți fie răuț, și presimt că o să împart pastile d-astea în stânga și-n dreapta, ca să nu le fie oamenilor răuț a doua zi”, a spus Gina Pistol.

Mai în glumă, mai în serios, ideea Ginei e chiar bună, pentru că nimeni nu vrea să sufere de mahmureală a doua zi și toată lumea vrea să se simtă cât mai bine la petrecere.

Balerini la discreție

Mai mult, vedeta s-a gândit și la confortul doamnelor și domnișoarelor care vor fi prezente la marele eveniment. Gina Pistol a mărturisit că invitatele care vor obosi dansând pe tocuri vor avea la dispoziție balerini pe care îi pot încălța pentru a continua, mai apoi, petrecerea.

„Mai sunt niște chestii foarte mișto, niște balerini care vin ambalați foarte fain, într-o cutie elegantă, sunt pe mărimi, și pui cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine simte că nu mai poate dansa pe tocuri se poate încălța în balerinii ăia și poate continua petrecerea.

Mi-a zis nașa mea de niște protecții pentru tocuri ca să nu le distrugi.”, le-a mai dezvăluit Gina Pistol fanilor săi.

Stresul și emoțiile au ajuns-o din urmă

Din cauza stresului, și din cauză că nu s-a alimentat corespunzător, Gina Pistol a mărturisit că va fi nevoită să își facă un tratament intravenos cu vitamine, pentru a putea rezista zilei lungi de sâmbătă.

„Trebuie să îmi fac niște vitamine, că mi-a fost cam răuț zilele astea… și pe stres, nu prea am mâncat mai nimic și m-am simțit foarte slăbită și, ținând cont că sâmbătă o să fie o zi lungă, trebuie să bag niște vitamine pe venă.”, a mai spus Gina Pistol.

Bucatele de la nuntă

Și într-adevăr, ziua de sâmbătă va fi una lungă, iar Gina plănuiește să nu piardă nicio secundă. E motivul pentru care nu vrea să fie furată, ca mireasă, la nuntă.

Când vine vorba despre meniu, acesta a ajuns deja în presă. Invitații vor avea la dispoziție 4 feluri de mâncare, un amestec de tradițional și modern.

“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a dezvăluit Emil Ioniță, șeful complexului Triumf din Snagov pentru Fanatik.

Cât costă un meniu

Nunta va începe cu un aperitiv sofisticat și se va încheia cu o pulpă de rață confiată, dar și cu mușchi de vit. Cât costă toate acestea? 100 de euro de persoană, conform sursei.

“Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex.

La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a mai dezvăluit Emil Ioniță.

Cum va arăta sala

Când vine vorba de aranjamentul sălii, se pare că aici cei doi și-au dorit să meargă pe clasic, fără să aglomereze prea mult spațiul. Culoarea crem va fi cea predominantă de la Palatul Snagov, care va fi completată perfect de decorațiunile florale.

“Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va fi venit din afară, iar băuturile la fel”, a continuat acesta.

Vezi și Imagini cu Gina Pistol la probe pentru nuntă. Reacția ei când a văzut rochia: „Doamne, cât e de frumoasă”. Va fi mireasă în ciocate

Citește și:

Andreea Antonescu, poză rară alături de fostul soț și fiica lor. Solista a zburat, urgent, în America: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente”

Florin Busuioc a reușit să slăbească 15 kilograme. La ce alimente a renunțat complet. Care e recordul personal în materie de mici