Absolvent al secţiunii Theatre and Performance la Goldsmiths University of London, în anul 2019, Toto Dumitrescu a debutat încă din 2014, în coproducţia româno-americană „Love by Design”. De curând, telespectatorii l-au putut urmări în serialul de la Antena 1, Adela, unde a interpretat rolul lui Floppy, un tânăr care şi-a petrecut întreaga copilărie la orfelinat, dar căruia viaţa i-a surâs când se aştepta mai puţin.

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, despre rolul din „Lia – Soţia soţului meu”

“Sunt extrem de bucuros că am fost ales să joc în cel de al doilea proiect al meu ce poartă semnătura doamnei Ruxandra Ion. Este o provocare, desigur, să-i dau viată personajului Marius (sau Mike, după idolul lui, Michael Schumacher).

Fiind pilot de curse, circuitul și masina sunt totul pentru el. Mi-a fost uşor să exprim această pasiune pe care o poartă el pentru meseria lui, deoarece am găsit în mine acea dragoste pentru vocația mea, cei drept, diferită (actoria). Construind acest personaj, am avut grijă să-i dau anumite nuanțe și trăsături de caracter specific, încât să nu semene cu nimic din ce am mai jucat eu!”, a dezvăluit Toto Dumitrescu despre personajul său din serialul de la Antena 1.

toto-dumitrescu_1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Tot de joia aceasta, Simona Voicu se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1. Absolventă a UNATC, la clasa prof. Dem Rădulescu, în 2002, actriţa a putut fi urmărită pe scenele mai multor teatre, pentru ca ulterior să devină creator de spectacole de Teatru Interactiv pentru copii.

În Lia – Soţia soţului meu, telespectatorii o vor putea urmări dându-i viaţă Nelei, o menajeră din casa Vornicu, mereu atentă la ce se discută şi determinată să folosească informaţiile în beneficiul propriu. Cu această ocazie, Simona va fi colegă de platou cu fiul ei, Andrei Voicu, actorul care îl interpretează pe Robi, fiul lui Petru (Ştefan Floroaica).

“Nela este un personaj savuros, pe care publicul îl va îndrăgi, așa cum îl îndrăgesc și eu. E o femeie simplă, modestă, dar foarte indiscretă. Își bagă mereu nasul unde nu-i fierbe oala, de aceea face și multe gafe amuzante. Nela încearcă să se „descurce” și crede că „s-a ajuns” aici, în casa Vornicu. Rolul meu din “Lia – soția soțului meu” este un dar pe care l-am primit cu emoție, dar și cu mare bucurie. Să fii alături de actori atât de talentați și experimentați este cu siguranță o provocare, indiferent de vârsta la care vine aceasta!”, a dezvăluit Simona Voicu.

Ilie Dumitrescu, mândru de fiul lui actor

Ilie Dumitrescu (54 de ani) are patru copii. Dani şi Sică sunt din căsnicia cu prima soție, Nela, de care a divorţat în 1993. Cu Letiţia Badea, cea de-a doua nevastă, cu care fostul fotbalist a trăit din 1994, până în 2007, are alţi doi copii, Toto (25 de ani) şi Mayra Daria (17 ani). Într-un interviu recent pentru revista OK!, Ilie Dumitrescu vorbește la superlativ despre odraslele sale. Pe Toto, care e și cel mai cunoscut, fiind actor, îl vede „strălucitor ca un soare”, iar pe unica lui fiică, Mayra, o adoră pur și simplu.

„Cred că latura artistică a moștenit-o de la maică-sa, cel mai probabil. Am investit mult în el, în educația lui, a mers la grădiniță britanică. Este un tânăr frumos, și ceilalți copii ai mei sunt frumoși, dar el strălucește. Și-a ales drumul acesta și mă bucur că a găsit o zonă în care este foarte bun, dă cel mai bun randament, ca să folosesc o expresie din sport”, a declarat Ilie Dumitrescu, despre Toto, în interviul pentru okmagazine.ro.

Citește și: Ilie Dumitrescu, fascinat de unica lui fiică: „E slăbiciunea mea și e protejată de toți bărbații din familie”. Mayra are 17 ani și seamănă cu superba ei mamă

Citește și: Pe fiul lui Ilie Dumitrescu îl știe toată lumea, dar iată cât de frumoasă e sora lui