Toto Cutugno a înregistrat varianta în limba chineză a melodiei „L’Italiano” pentru a promova o emisiune de pe postul Discovery Real Time. Emisiunea pentru care artistul a realizat această piesă prezintă povestea a șase cazuri de chinezi la a doua generație care s-au născut sau au crescut în Italia și pleacă în căutarea propriilor rădăcini.
Cântărețul nu va apărea în show, dar a acceptat să intre în joc: „Trebuie să se înțeleagă că în prezent a fi italian este egal cu a fi multietnic.”, a spus Cutugno.

Filmulețul cu artistul italian cântând în chineză a devenit viral pe internet, fanii acestuia fiind foarte amuzați să își vadă idolul lor interpretând celebra melodie pe Via Sarpi din Milano, în centrul cartierului chinezesc din orașul lombard.

Încă nu se știe dacă la Cluj-Napoca, Toto Cutugno îi va distra pe fani cu această variantă a melodiei, dar cu siguranță va cânta hiturile care l-au consacrat. Costul biletelor la concertul intitulat „Best Of” pornesc de la 100 lei și urcă până la 350, la categoria VIP.

Credit foto: PR