Toto Cutugno a dezvăluit că abia așteaptă să afle mai multe despre Salina Turda – „minunea” din subteran despre care vorbește o lume întreagă și care a fost plasată în topurile celor mai interesante, fascinante și inedite locuri de vizitat de pe planeta și despre Sighișoara. A citit pe internet că este singura cetate medievală din Europa care este încă locuită. Celebrul artist și-a promis că va profita de cele două zile libere de dinainte de concert, pentru a vizita frumusețile Sighișoarei, printre care și Turnul cu ceas din Sighișoara, un monument istoric emblematic al zonei.

Concertul „Toto Cutugno – Best Of” va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe 13 Martie 2016, începând cu ora 19.00.

Transilvania a cucerit și alți oameni celebri

Și vedetele de la Hollywood au fost impresionate de Transilvania. Staruri precum Nicolae Cage, Kevin Costner, Gerard Depardieu sau Nicole Kidman au fost atrase de peisajele Transilvaniei, acestea rămânând profund impresionate de frumusețile ce le are de oferit țara noastră.
Un mare iubitor al tradițiilor, culturii, peisajelor și fan al Transilvaniei este și Prințul Charles, acesta afirmând că, intr-un fel, Transilvania deține cheia salvării planetei.

Credit foto: Facebook