Carmen Brumă (45 de ani) poate preda o lecție de anatomie atunci când iese din casă. Pe trupul ei lucrat la sală se văd toate grupele de mușchi, așa că și-a permis să iasă din casă cu o rochie albă, vaporoasă, cu spatele complet gol, care ne amintește de iconica ținută purtată de Marylin Monroe. Iubita lui Mircea Badea a arătat spectaculos cu spatele la vedere, căci atitudinea și postura au ajutat-o. „Ieri am fost la un eveniment după mult timp, lansarea unui tratament anti ageing despre care o să vă spun mai multe, în curand, pe story”, a scris Carmen Brumă, pe Instagram.

În 2011, rochia albă purtată de Marilyn Monroe în filmul „Şapte ani de căsnicie/ The Seven Year Itch” (1955) a fost vândută pentru 4,6 milioane de dolari la o licitaţie, în Los Angeles.

Carmen Brumă, o altă rochie decoltată, care a făcut istorie

Nu este pentru prima dată când Carmen Brumă îndrăznește din punct de vedere vestimentar și reușește să acapareze blitz-urile fotografilor. A rămas celebră rochia neagră, pe care iubita lui Mircea Badea a purtat-o la Gala Unica 2019, eveniment care a avut loc la Palatul Bragadiru. Și acea rochie are o poveste aparte, acel model fiind purtat de actrița Mireille Darc, în 1972, în filmul „Marele blond cu un pantof negru”. Rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol a făcut ravagii și furori și la vremea respectivă și a intrat în istorie prin senzualitatea ei evidentă.

carmen-bruma-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Carmen Brumă, prima impresie despre vacanța în Grecia: „Stau în cameră…”

Citește și: VIDEO Carmen Brumă, imagini din noua locuință. Terasa, cât un teren de handbal, e o adevărată oază de relaxare