După ce a cucerit inimile fanilor în peste 25 de țări, realizând audiențe colosale, serialul “Secrete de familie” va intra și în casele românilor, la Kanal D! Doi actori uriași, foarte iubiți și de publicul din România, Pinar Deniz și Kaan Urgancıoğlu, sunt protagoniștii acestei povești, care a cunoscut succesul la nivel mondial.

Carismaticul Kaan Urgancıoğlu și talentata Pinar Deniz se întorc pe micul ecran în producția fenomen „Secrete de familie”. Cunoscut pentru jocul actoricesc impresionant, Kaan Urgancıoğlu interpretează rolul procurorului Ilgaz, iar Pinar Deniz intră în pielea avocatei pasionale, Ceylin.

Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz au dovedit în trecut că au o chimie incredibilă pe ecran, colaborând cu succes în serialul „Aşk 101”. Această conexiune specială i-a determinat pe producătorii de la „Secrete de familie” să îi reunească în această poveste incitantă. Scenariul noului serial de la Kanal D este o combinație explozivă între simțul datoriei, lupta pentru justiție și puterea iubirii.

În rolul Ilgaz, Kaan Urgancıoğlu demonstrează maestria sa actoricească, interpretând rolul unui procuror de succes, cunoscut pentru integritatea sa morală și abilitățile remarcabile. Personajul său se metamorfozează atunci când o întâlnește pe avocata Ceylin, interpretată de Pinar Deniz.

Ceylin, o profesionistă intransigentă, se confruntă cu Ilgaz de nenumărate ori, dar ce îi unește este dorința de a face dreptate. Între cei doi se înfiripă o legătura cu totul specială.

pinar-deniz-si-iubitulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

“Avocata și procurorul sunt ca două pietre tari, ambii își cunosc foarte bine profesia și vor să afle adevărul. E interesant cum legătura lor se nuanțează foarte mult, conflictele dintre ei intensifică acel sentiment care va crește tot mai mult și care îi va uni – dragostea”, spune Pinar Deniz, actrița din rolul principal.

Kaan Urgancıoğlu, în vârstă de 42 de ani, și Pinar Deniz, în vârstă de 29 de ani, sunt două figuri marcante în peisajul artistic turcesc. Cu o carieră impresionantă, ambii actori aduc profunzime și autenticitate rolurilor lor, transformând serialul „Secrete de familie” într-o experiență intensă. Marea premieră va avea loc pe 30 august, de la ora 20:00, urmând ca serialul va fi difuzat în fiecare seară de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cine e Pinar Deniz, frumoasa actriță din „Secrete de familie”

Urmărită de aproape 3 milioane de fani numai pe Instagram, Pinar Deniz este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia, din tânăra generație. Are 29 de ani și e născută pe 4 noiembrie 1993, în Privincia Adana, din Turcia, din părinți cu origini libaneze. A studiat Comunicare, Relații Publice și Advertising la „Istanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi”, iar debutul în actorie l-a avut în anul 2014.

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță încă din anul 2018, când a jucat în serialul „Patria mea ești tu” (Kanal D), în care a dat viață personajului Yildiz, alături de marii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc.

Frumoasei Pinar Deniz îi merge bine și pe plan personal, nu doar profesional. Kanald.ro scrie că Pinar Deniz a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, după doar un an de relație! Iată cum a surprins-o renumitul actor Kaan Yıldırım și ce reacție a avut actrița!

De curând, cei doi îndrăgostiți au împlinit un an de relație și au sărbătorit importantul eveniment din viața lor prin câteva călătorii. Mai întâi, au petrecut câteva zile în Grecia, apoi în Italia, apoi în Anglia, acolo unde chipeșul actor i-a pregătit cea mai mare și neașteptată surpriză a vieții sale și a cerut-o în căsătorie.

Pinar Deniz nu s-a putut abține și a publicat pe Instagram o imagine în care a apărut cu ochii în lacrimi și la care a menționat: „Iată, cam așa ceva. 06.08.23!”. Confirmarea a venit și din partea celebrului actor Kaan Yildirim, care a publicat și el o imagine cu ei doi, la care a adăugat un comentariu impresionant: „Să-mi fii sortită, este cel mai neprețuit noroc al vieții mele!”.