Toate bune si frumoase, mai cu seama ca veselia e la ea acasa, iar toti cei din imagini parca sunt rupti din reclame.

cei 7 s-au pozat langa bradul impodobitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Insa fanii, obisnuiti ca Tori, fosta vedeta a serialului Beverly Hills 90210, sa faca bani din piatra seaca au acuzat-o pe aceasta ca se foloseste de copiii ei pentru a promova un brand, in acest caz de haine, printre care si pijamale.

Replica vedetei a fost prompta: “Nu am fost platiti pentru nimic in aceste imagini”.

E ceva ce familia aceasta nu ar face pentru bani? Saracii copii…”, a scris altcineva.

Ma intreb daca copiii tai nu obosesc sa fie folositi pentru promotii platite”, i-a scris lui Tori un alt internaut.

“Raspunsul e nu, pentru ca nu am fost platiti pentru nimic pentru aceste imagini. Acesta e bradul nostru impodobit si acestea sunt pijamalele noastre. Ai ceva de spus legat de asta?”, a replicat Tori Spelling.

Chiar si asa, criticile au continuat: “E trist ca-ti folosesti copiii sa te promovezi pe tine si sa faci bani. Fa ce trebuie sa faci, dar dar lasa copiii sa decida ei insisi cand sunt indeajuns de mari sa faca asta”.

Deja exasperata, vedeta a replicat: “Nu am facut niciun dolar din aceste imagini si nu am promovat altceva decat propriile noastre vieti. Noi suntem acestia. Te rog, fa afirmatii abia dupa ce te informezi”.

Tori Spelling si Dean McDermott, care au trecut prin momente grele, dupa ce o infidelitate de-a lui a ajuns publica, pe vemea cand filma in Canada, au impreuna cinci copii: Liam, de 12 ani, Stella, de 11 ani, Hattie, de 8 ani, Finn, de 7 ani, si Beau, de 2 ani.

Vezi si Actrița din Beverly Hills 90210 care a mințit legat de vârstă, ca să obțină un rol în serial

Citeste si;