Actrița a dezvăluit recent, în cadrul podcastului ei, că a fost la un pas să rămână fără un ochi. La 49 de ani, actrița nu s-a ascuns și le-a mărturisit fanilor ei că s-a ales cu un ulcer cornean. Vedeta a ajuns în această situație din simplă neglijență. Nu a ținut cont de recomandări și a purtat lentile de contact timp de 20 de zile consecutive!

Celebra actriță nu și-a scos lentilele de contact în tot acest timp, așa că recunoaște că e singura vinovată. Tori Spelling le-a povestit fanilor ei că nu poate să se obișnuiască cu rutina când vine vorba de purtarea acestora.

„Este vina mea. Singură mi-am făcut. Am lentile de contact și le port zilnic. Dar la sfârșitul zilei nu le-am dat jos. Și nu e sănătos. Trebuie să le dai jos”, a spus Tori Spelling, dorind să dea un semnal de alarmă celor care procedează ca ea.

S-a ales cu o infecție serioasă și a fost în pericol de a-și pierde un ochi

Deși alte persoane în locul ei s-ar fi ferit să recunoască faptul că nu și-au scos lentilele de contact, nu a fost și cazul ei. Tori Spelling, mamă a cinci copii de vârsta foarte diferite, a vorbit deschis despre problema cu care se confruntă și nu a ținut ascuns faptul că a ajuns să dezvolte un ulcer la ochiul stâng, din vina ei.

Vezi și 7 oameni si o pijama. Cum s-a pozat Tori Spelling cu cei cinci copii ai ei. A fost aspru pusa la zid

Citește și:

Vincent Cassel divorțează de soția cu 30 de ani mai tânără? „Are inima frântă”. Fostul soț al Monicăi Belluci a făcut un gest radical

Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa!”