„Wow, Tori, tu ești?”, a întrebat-o uimit unul dintre urmăritorii contului ei de Instagram pe Tori Spelling.

tori spellingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În același timp, mulți dintre fanii ei nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare între modul în care arată Tori acum și celebra Kloe Kardashian.

Aproape o treime dintre cele aproximativ 1400 de comentarii fac referire la asemănarea dintre Tori și Kloe.

„Cine a fost chirurgul? Kloe?”, întreabă ironic unul dintre fani, „Ei bine, dar de ce semeni atât de mult cu Kole?”, se întreabă un altul, în vreme ce cineva se declară șocat de aspectul vedetei: „Wow, la prima vedere eram convins că în poză este Kloe Kardashian.

Tori Spellig a recunoscut o parte dintre operații

În 2019, vedeta recunoscut pentru revista People că a apelat la operații estetice, dar nu atât de mult pe cât se vorbește. „Practic, mi-am operat nasul și sânii. Doar atât. În nici un caz nu mi-am făcut tot de vorbește lumea”, spunea ea atunci.

„Oamenii au vorbit despre mine că apelez la operațiile plastice de la 17 ani”, a adăugat ea. „Îmi amintesc că tatăl meu a spus: „Nu-ți face griji. Până săptămâna viitoare nu o să mai vorbească nimeni despre asta. Dar acel lucru m-a urmărit întreaga carieră!”

Tori Spelling este fiica celebrului producător de la Hollywood Aron Spelling. Ea a devenit cunoscută la începutul anilor ‘90 în rolul Donnei Martin în serialul de mare succes „Beverly Hills 90210”.

Actrița este căsătorită de 15 ani cu Dean McDermott, cu care are 5 copii.

Foto: Instagram/Profimedia

Citește și: Cântăreața Sarah Harding a murit la 39 de ani. A pierdut lupta cu cancerul

Vlad Gherman, prima reacție după ce s-a aflat că frumoasa Cristina Ciobănașu are un alt iubit: „Am aflat…”