Chiar dacă e clar că nu mai arată ca acum 20 de ani, Tori are o siluetă frumoasă, cel mai probabil moștenită genetic. Actrița a muncit însă mult pentru a ajunge așa: sport și dietă, după cum recunoaște.

”După cel de-al cincilea copil, trebuie să admit că corpul meu nu și-a revenit așa cum a făcut-o după primii patru. Dar am muncit la asta (…) și simt că se vede! Am revenit la costumul de baie dintr-o singură piesă, fără fustiță sau alte elemente purtate pe deasupra”, a scris vedeta pe o rețea de socializare, postând și o fotografie recentă, cu ea în piscină.

Tori Spelling in costum de baie

În timp ce unii fani o laudă, sunt destui cei care o critică și o cataloghează ca fiind ”ipocrită” deoarece și-ar fi modificat fotografia în Photoshop.

”Îmi pare rău, Torri, cred că ești minunată, dar Photoshop-ul nu este… E așa ușor să să vezi că nu ești tu cea adevărată… Te rog, dacă spui că nu-ți e rușine de corpul tău de după naștere, postează o fotografie reală!”, îi scrie un fan.

”Nu e bine ce a făcut cu Photoshop-ul. Dacă era mândră de felul în care arată, ar fi trebuit să lase fotografia așa cum era. Toate suntem mame și înțelegem că e nevoie de timp pentru a reveni în formă”, a scris altceva.

Cinci copii și un soț căruia îi cam fug ochii

În prezent, Tori se află în vacanță în California, împreună cu familia. Tori și soțul ei, Dean, par să fi trecut peste problemele din mariaj. În martie, în locuința celor doi a fost chemată poliția, din cauza unui incident domestic. N-a fost depusă însă nicio plângere. O săptămână mai târziu, cuplul a fost văzut certându-se, în timpul cinei, într-un restaurant din Tarzana, California.

Tori și Dean (cel care a avut o aventură extraconjugală care a ajuns în presă, cu ani în urmă) au împreună cinci copii: Liam, de 11 ani, Stella, de 10, Hattie, de 6, Finn, de 5, si Beau, un an și trei luni.

Vezi și Tori Spelling, fotografie adorabilă cu cel de-al cincilea copil. Ce spune despre căsătorie o femeie greu încercată|GALERIE FOTO

Citește și: