În vârstă de 69 de ani, aceasta a mărturisit că a închis acest capitol, atenția sa fiind îndreptată în prezent către siritualitate.

”Nu-mi este dor de scenă şi film. M-am retras în momentul în care am simţit că pentru mine actoria devenise un proces repetitiv.

Nu neg că poate mi-ar plăcea să particip la o zi, două de filmare, pentru un rol mic, doar aşa, de dragul atmosferei… Un personaj din acela, în urma căruia iei Oscar pentru rol secundar. Ha, ha! Sau poate aş ieşi să recit, să ros­tesc „Postumele” lui Eminescu, dar pe cine mai in­teresează azi aceste lucruri?!

Aşadar, am pus punct vieţii de actor, iar atenţia mea este îndreptată acum către spiritualitate, către adevăratele bucurii sufle­tești. Nu mă refer aici la religie, ci la bucuria pe care o am întorcându-mă la natură, la cărţi, la a trăi prin lectură vibraţii înalte”, a declarat aceasta pentru publicația Formula AS.

Și ea și soțul au suferit de Covid

Tora Vasilescu a trecut recent prin experiența Covid. Artista și partenerul ei de viață au fost infectați cu coronavirus.

”Ne-a jucat și nouă festa Covidul anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat îm­pre­ună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puţin com­promis. Nu știu cum l-am luat… Dar pro­babil că după o ieşire a soţului meu în oraș, îm­pre­ună cu nişte prieteni, deşi cu toții au purtat mască și au respectat și ce­lelalte măsuri de prevenţie, s-a prins virusul acesta de noi”, a explicat actrița.

”Noi am fost norocoşi, am dus boala pe picioare, slavă Dom­nului! Dar chiar şi aşa, am re­simţit-o ca pe o viroză puternică, cu nişte mani­festări pe care nu le-am mai trăit până acum.

Eram pregătită, aveam medicamente în casă şi ne-am tratat aşa cum ne-au sfătuit medicii. Apoi am făcut amân­doi o lună de oxigenoterapie, la o clinică spe­cializată. Dar uite că eu am ceva sechele, respiraţie îngreunată, de unde şi vizitele pe la medici”, a povestit aceasta.

Vezi și Tora Vasilescu și soțul au fost infectați cu Covid. ”Am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie. Eu am ceva sechele…”

Citește și:

Rică Răducanu, din nou în spital! Fostul fotbalist este operat! Are dificultăți de respirație

Julia Chelaru: “Mie îmi place să fiu voluptuoasă. O femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu șolduri!”