Indiferent cum stau lucrurile, există câteva vedete de la noi care stau bine la caipitolul finanțe, chiar dacă, sigur, și pe ele le-a afectat pandemia. Antena 1 le-a luat la puricat și a realizat topul celor mai bogate vedete din România. De la locul 5 la primul loc, lucrurile stau cam așa.

5. Alexandru Arșinel

Fătă însoială este unul dintre cei mai buni actori de comedie din România, cu zeci de ani de muncă în spate. Director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, acesta câștigă în fiecare an sumă de 358.559 de RON (81.500 Euro).

Conform sursei, asta ar însemna că actorul ar avea un venit lunar de 6.800 de euro. În posesia lui mai sunt și 6 terenuri, 4 case de vacanță în Sinaia, București, Suceava și Dâmbovița, o mașină Toyota, casa în care locuiește și 100.000 de euro în contul bancar.

4. Antonia

Deși venită de peste Ocean, Antonia s-a făcut remarcată rapid în România grație vocii, dar și frumuseții sale.

Începând cu anul 2013, artista a câștigat suma de 500.000 de euro. Antonia a avut și încă are colaborări cu diferite firme din care câștigă foarte bine, iar în contul bancar îi intră aproximativ 145.000 de euro.

3. Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică este o vedetă de primă talie de la noi, însă foarte puțini știu cât câștigă. E drept însă că acesta a avut și o rampă de lansare în carieră, un tată faimos.

De mai bine de 30 de ani, artistul se menține pe piață și în industria muzicală cu ajutorul talentului său remarcabil. Se laudă cu o experiență vastă ca actor, compozitor, cântăreț, regizor, producător și moderator TV.

2. Nicoleta Luciu

Ștefan Bănică Jr deține în conturi o sumă imensă de 5 milioane de dolari.

Surpriza topului este Nicoleta Luciu, cea care a renunțat la actorie și se dedică de mai mulți ani familiei. Artista a făcut senzație la începutul anilor 2000, iar acest lucru i-a adus în cont o sumă uriașă.

Nicoleta Luciu este a doua cea mai bogată vedetă din România și ocupă acest loc cu un câștig de 25 de milioane de dolari.

1. Simona Halep

Pe bună dreptate pe primul loc al clasamentului se situează Simona Halep, mândria României. În 2017 și 2019, Halep a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA și a ocupat acest loc timp de 64 de săptămâni, fiind o legendă pentru lumea tenisului.

Aceasta și-a dorit foarte mult să aibă o carieră de succes în tenis și a făcut o mulțime de sacrificii, însă munca ei a dat roade. Simona Halep deține o sumă de 26 de milioane de dolari în conturile sale bancare, relatează Spynews.

Vezi și Mirabela Dauer a spus ce pensie are, după mai bine de 50 de ani de carieră artistică: ”Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat”

Citește și:

A devenit mămică, în mare secret. Soțul ei i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste

Cristina Ich, imagini incendiare din Maldive. Cum arată în costum de baie, după ce a născut un copil