UPDATE: Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat azi la un birou notarial din nordul Capitalei, acolo unde divorțează, oficial. Îmbrăcați în cămăși bleu amândoi, au depus actele, urmând ca, peste 30 de zile, dacă nu se vor răzgândi, să fie divorțați oficial. Simona Halep și Toni Iuruc au ieșit din cabinetul notarial, zâmbind (fals sau nu), fără să facă vreo declarație în fața presei. 

Toni Iuruc pare să fie, cu adevărat, ghinionist atunci când este vorba de mariajele sale. Cu un succes fulminant în rândul frumuseților autohtone, omul de afaceri care acum divorțează de Simona Halep a luat o decizie drastică cu privire la viitorul său sentimental.

Toni Iuruc și Simona Halep au anunțat că divorțează de comun acord, la mai puțin de un an de la căsătorie. Cei doi s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021. Toni Iuruc a recunoscut că problemele din căsnicia lor sunt de nerezolvat, motiv pentru care se vor despărți, civilizat, la notar.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”a declarat, mâhnit, Toni Iuruc, pentru Fanatik, după ce a purtat o ultimă discuție cu Simona Halep, în încercarea de a-și mai salva căsnicia.

De altfel, Toni Iuruc este la cel de-al treilea mariaj care se termină, bărbatul de 42 de ani având, de-a lungul anilor, experiențe dificile când vine vorba de soțiile sale. Acesta a fost și motivul pentru care, susțin informațiile obținute de publicație, viitorul fost soț al Simonei Halep a luat o decizie drastică cu privire la viitorul său sentimental.

Toni Iuruc nu mai vrea să audă de însurătoare

Toni Iuruc a avut trei mariaje. Iar dacă în popor se spune că al treilea e cu noroc, în cazul omului de afaceri nu s-a întâmplat așa. Primul a fost cu Alina, un fost model de succes, cu care are și un copil.

Căsătoria lui cu Alina însă a fost un eșec, iar, conform Antena Sport, viața dezordonată de la acea vreme a fostului model a dus-o pe soția afaceristului în situația de a-l înșela pe Toni. El a aflat de infidelitatea soției și, natural, a cerut divorțul, evenimentul fiind unul discret.

După eșecul mariajului cu Alina, Toni Iuruc a cunoscut-o pe Liana. Timp de doi ani au avut o relație plină de pasiune, iar apoi s-au căsătorit. Doar că, din păcate pentru omul de afaceri, mariajul a fost încă un eșec sentimental.

După zece luni de la căsătorie, Toni Iuruc a aflat că Liana, însărcinată în cinci luni, îl înșela. Au divorțat și, mai mult chiar, nu a recunoscut nici copilul născut de cea care i-a fost soție. Era anul 2018…

În următorul an a cunoscut-o pe Simona Halep, vedeta tenisului mondial. S-au îndrăgostit, iar până de curând, în viața lor a fost doar lapte și miere. S-au căsătorit acum aproape un an, pe 15 septembrie 2021, iar sportiva a strălucit la eveniment.

Doar că miercuri, 7 septembrie, a apărut vestea bombă a divorțului dintre Simona Halep și omul de afaceri. Cel de-al treilea mariaj. Și ultimul al lui, el dezvăluindu-le amicilor săi că, dacă va ajunge să divorțeze de Simona Halep, nu se va mai căsători niciodată.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la notar

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc va avea loc la notar, ceea ce înseamnă că desfacerea căsătoriei lor va avea loc, oficial, la începutul lunii viitoare, în octombrie. Conform legii, despărțirea la notar, în cazul în care nu sunt implicați copii, se face la 30 de zile de la depunerea actelor.

Din informațiile prezentate de publicația menționată, Simona Halep va fi reprezentată, în discuțiile legate de divorțul de Toni Iuruc, de avocatul Bogdan C. Stoica, cel care, de altfel, o consiliază încă din 2013 într-o serie de chestiuni juridice și financiare.

Cu toate acestea, pare-se, despărțirea la notar a Simonei Halep de Toni Iuruc va fi una în care nu vor exista discuții legate de chestiuni financiare, cei doi având încheiată o convenție clară, înainte de căsătoria civilă de anul trecut.

Dezvăluiri din intimitatea cuplului Simona Halep – Toni Iuruc: plănuiseră să facă primul copil abia peste 2 ani

Mulți se întreabă acum care este motivul care a dus la divorțul neașteptat și ce planuri și-au făcut cei doi în timpul căsătoriei.

Simona Halep și Toni Iuruc n-au mai apucat să facă un copil, așa cum visa jucătoarea de tenis. Simona Halep era extrem de entuziasmată cu relația ei. Ba chiar, avea foarte multe planuri gândite împreună cu Toni Iuruc. Simona și-a dorit foarte tare să aibă trei copii cu soțul ei, însă nu înainte de a obține cea mai importantă medalie din viața ei.

Acesta a fost și este în continuare cel mai mare obiectiv al sportivei, singurul neatins, acela de a face performanță la Olimpiada din 2024. Mai e de precizat faptul că relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc s-a lovit încă de la început de o serie de provocări, unele firești, având în vedere că vorbim despre o legendă a tenisului mondial.

Conform informațiilor publicației, timpul pe care Simona Halep l-a dedicat sportului a îndepărtat-o de soțul ei, programul ei fiind unul extrem de încărcat în fiecare zi.

Sportiva voia să devină mamă după participarea la Jocurile Olimpice din 2024

Conform înțelegerii dintre Halep și Toni Iuruc, jucătoarea de tenis a vrut să aștepte până în 2024 pentru a deveni mamă. Peste doi ani urmează să participe la Jocurile Olimpice din Paris, sperând că va obține medalia de aur, ca apoi, după retragere, să se ocupe 100% de familia ei și să își poată crește copiii, dacă aceștia ar fi apărut în peisaj.

În urmă cu un an, unul dintre amicii Simonei declara pentru publicație că Simona a grăbit nunta tocmai în ideea de a deveni mămică. Emanoil Savin dezvăluia atunci marea dorință pe care o avea sportiva pe plan personal.

Din păcate sau din fericire având în vedere obiectivul ei profesional numărul unu, acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Așadar, sportiva nu a fost nevoită să își întrerupă meciurile din cauza sarcinii.

Unul din prietenii lui Halep, acum un an, declara de asemeni: „Își dorește copii și ăsta a fost un motiv de s-a grăbit cu căsătoria”.

„Știu sigur că își dorește copii. Ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria. Ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia. (…)

Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3”, declara exact acum un an prietenul Simonei Halep.

Despre dorința de a fi mamă, titrata jucătoare de tenis a vorbit la un moment dat, confirmând că marele ei vis este să aibă cel puțin trei prichindei.

„Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii… Dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r.- râde). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă. Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată. Acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, spunea Halep la înainte de nunta cu Toni Iuruc.

Vezi și Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. Trei căsnicii scurte, trei divorțuri pentru afacerist

Citește și:

Primele poze cu Simona Halep după anunțul divorțului. Cât este de tristă marea tenismenă!

Cât costă educația Irinei Columbeanu din SUA și cine o plătește? Irinel Columbeanu, la momentul adevărului. Nu e simplu…