„Finalul unei relații nu e niciodată frumos. Eu nu sunt fericit și nici Michelle, dar alegerea a fost făcută, chiar dacă pare ciudat, pentru a proteja familia și mai ales pentru a le proteja pe fiicele noastre Sole și Celeste, care ar merita să aibă doi părinți care sunt împreună”, mărturisește Tomaso Trussardi în prima declarație acordată după divorț pentru Corriere della sera.

Michelle Hunziker In The Mountains With Her Husband Tomaso Trussardi And Their Daughters Sole And CelesteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„(Michelle) va rămâne femeia pe care am iubit-o cel mai mult în viața mea și pe care o iubesc încă, dar într-un alt fel”, a mai spus el.

În privința relației cu cele două fetițe pe care cuplul le are împreună, Tomaso a declarat că ele vor sta cu mama lor, însă el va putea să le viziteze ori de câte ori își dorește.

Cu fiica cea mare a lui Michelle, Aurora Ramazzotti, Tomaso spune că întotdeauna a încercat să îi fie ca un prieten sau frate mai mare: „Eu am intrat în viața ei când avea 16 ani și cred că pentru ea nu a fost cel mai simplu lucru din lume. În ultima vreme relațiile noastre s-au cam răcit și îmi pare foarte rău, sper că totul se va rezolva. Țin foarte mult la ea (…) și mă înțeleg foarte bine cu logodnicul ei, Goffredo”.

Întrebat despre relația pe care o are cu primul soț al fostei sale neveste, Eros Ramazzotti, Tomaso Trussardi a spus: „El este tatăl Aurorei și din acest motiv are un rol foarte important. Știu bine că a existat întotdeauna o parte de fani care au sperat la împăcarea lui cu Michelle, ca în cazul lui Al Bano și al Rominei”.

Cât despre relația actuală dintre Eros și Michelle, Tomaso a răbufnit: „Astăzi spune că vrea să o ajute pe Michelle să-și depășească tensiunile, dar poate că ar fi trebuit să fie acolo și alte dăți. Mai bine să stea la locul lui: în trecut a fost necuvincios față de întreaga familie când, în timpul unui interviu, întrebat de ce Michelle zâmbește mereu, el a răspuns: „Când era în pat cu mine, nu râdea””.

Citește și: Michelle Hunziker și Eros Ramazzotti, din nou împreună? Prima reacție a artistului!

xBridget Fonda, de nerecunoscut la 12 ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor