Vestea morții sale a fost confirmată de soția lui Tom Parker, Kelsey Hardwick (32 ani). Cei doi aveau împreună doi copii, Aurelia, de 2 ani, și Bodhi, de 1 an.

tom-si-eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Cu durere în suflet vă anunț că e Tom a murit astăzi, înconjurat de familie. Inimile noastre sunt sfâșiate pentru că Tom era centrul universului nostru și nu ne putem imagina viața fără zâmbetul lui molipsitor și energia sa.

Suntem recunoscători pentru dragostea imensă și sprijinul oferit și vă rugăm să ne unim toți în rugăcine pentru a ne asigura că lumina lui Tom continuă să strălucească pentru copiii lui minunați.

Mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de sănătatea lui pe parcursul acestei lupte, el a luptat până la sfârșit. Voi fi mereu mândră de el”, a scris cu pe Instagram soția lui Tom.

View this post on Instagram

A post shared by Kelsey 💋 Parker (@being_kelsey)

Tom Parker fusese diagnosticat cu cancer la creier în 2020

Potrivit Daily Mail, Tom Parker fusese diagnosticat cu cancer de gradul IV în luna octombrie a anului 2020, iar speranța de viață dată artistului atunci de medici a fost de doar 12 luni.

Cu toate acestea, la 11 luni de la primire cruntului diagnostic, în septembrie 2021, Tom a cântat la eveniment caritabil dedicat bolnavilor de cancer.

Pe 3 martie anul acesta, Tom Parker a decis să renunțe să mai participe turneul Greatest Hits alături de colegii săi de trupă după ce, inițial, confirmase participarea în noiembrie 2021, atunci când aflase că tumora lui pe creier este stabilă. Motivul? Spre finalul turneului, la începutul anului 2022, starea de sănătate a lui Tom Parker se deteriorase.

Cu doar o săptămână în urmă, artistul anunțase că va scrie un jurnal despre lupta sa cu cancerul. Cartea urma să se numească Hope.

Citește și: Bruce Willis renunță la actorie. El a fost diagnosticat cu o afecțiune a creierului

xLa doar 60 de ani, Michael J Fox este de nercunoscut. Actorul suferă de Parkinson de peste 30 de ani