Kelsey Parker, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit că și-a ținut soțul de mână până când acesta și-a dat ultima suflare la doar 33 de ani, din pricina unei forme agresive de cancer cerbral.

xTom Parker, solistul trupei britanice The Wanted, a murit la doar 33 de ani

Mamă a doi copii – Aurelia, de 2 ani, și Bodhi, de 1 an -, tânăra de 32 de ani a dezvăluit că viața lui Tom a fost „frumoasă până la sfârșit” și că „nu a avut nicio durere”.

profimedia-0684640033SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Kelsey a vorbit și despre promisiunea sfâșietoare făcută de Tom pe patul de moarte. Mai precis, acesta i-a jurat iubitei sale că îi va trimite semne de pe lumea cealaltă în fiecare zi.

„A fost încă frumos până la sfârșit. Am fost doar noi și era atât de multă dragoste în acea încăpere. Nu ne-am dorit pe nimeni alături. Am avut nevoie de acel timp împreună pentru a vorbi”, a povestit Kelsey presei britanice.

Ea a mărturisit că ultimele lor momente împreună au fost „romantice”, în ciuda situației sfâșietoare în care se aflau.

Împărtășind ultima conversație pe care a avut-o cu Tom, Kelsey a spus: „I-am zis: „Știi Tom, voi fi bine, copiii vor fi bine. Mă voi asigura că tot ceea ce îți doreai ca ei să știe, lucrurile pe care m-ai învățat de-a lungul anilor, promit să le învăț pe toate’.

„Știu că vei fi bine, mi-a spus, apoi și-a scos verigheta și mi-a pus-o pe deget”.

Kelsey a mai dezvăluit că Tom i-a promis că îi va da semne după moartea lui.

Așa că tânăra văduvă nu s-a mirat când într-o zi, când stătea pe o bancă, plângându-i moartea, a observat o pană căzând din cer.

„Am știut imediat că era el. Am păstrat acea pană, o mai am într-un vas mic de sticlă pe masa mea de toaletă.”, a mai spus Kesley.

Citește și: Bruce Willis renunță la actorie. El a fost diagnosticat cu o afecțiune a creierului

xLa doar 60 de ani, Michael J Fox este de nercunoscut. Actorul suferă de Parkinson de peste 30 de ani