Însuși Tom Jones, pe numele real Thomas John Woodward, a făcut această declarație. Potrivit artistului nu mai puțin de 250 de femei pe an îi treceau prin pat când era la apogeul carierei sale.

Totuși, tot el susține că în toată viața sa a avut parte de o singură mare iubire, aceea pentru soția lui. Din păcate, aceasta s-a stins din viață în 2016, răpusă de cancer.

Sir Tom Jones arriving at AOL Build LDN to promote ‘The Voice’ – LondonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Căsătorit de la 16 ani

Cei doi s-au căsătorit în 1957, când amândoi aveau 16 ani, iar ea aștepta un copil cu Tom. Au avut un singur copil, pe Mark Woodward, care în anii 80 i-a devenit și manager tatălui său.

Chiar dacă a iubit-o atât de mult pe soția lui, a înșelat-o de nenumărate ori. Printre femeile cu care a trădat-o s-au aflat Mary Wilson, care cânta în Supremes, prezentatoarea TV Charlotte Laws, Marjorie Wallace, fostă Miss World, și modelul Katherine Berkery, cu care a și avut un copil.

Tom Jones nu a vrut să-l recunoască, așa că mama copilului a apelat la justiție, care a decis, în 2008, că Tom este tatăl lui Jonathan Berkery. Tânărul este homeless și cântă în prezent pe străzi.

Chiar dacă are o avere de 250 de milioane de dolari, Tom Jones nu a făcut niciun fel de demers pentru a-l ajuta.

Tom Jones, galez la origini, a fost bun prieten cu Elvis Presley, până la moartea acestuia. Cu fosta soție a lui Elvis, Priscilla Presley, este prieten și acum.

Vezi și Tom Jones e bolnav. Concert anulat în ultima clipă. Fanii sunt foarte îngrijorați pentru celebrul artist

Citește și: