Potrivit agentului său, concertul a fost anulat la cererea medicilor. Nu se știe pentru moment de ce suferă artistul în vârstă de 78 de ani, dar se știe că este bolnav.

Nu e prima oară când Tom Jones anulează concerte în ultima clipă. La fel a procedat și în toamna anului trecut, când ar fi trebuit să suțină un turneu în SUA. Ulterior a ieșit la iveală faptul că fusese operat la șold.

Prin urmare, artistul nu-și anulează concerte decât atunci când situația e gravă, așa că îngrijorările fanilor sunt întemeiate.

Deși are o vârstă, iar în urmă cu doi ani a suferit foarte mult când soția, Linda, a murit la numai 59 de ani, sir Tom Jones (pe numele real Thomas John Woodward) nu încetinește deloc ritmul. Chiar dacă e aproape octogenar, nu a renunțat încă la turnee.

Cu peste 100 de milioane de albume vândute și nenumărate premii în palmares, Tom Jones a fost distins de regină cu titlul de Sir pentru serviciile aduse muzicii. Artistul are o voce foarte versatilă, el putând aborda diferite genuri muzicale, de la pop, R&B, country, dance, soul și chiar gospel.

Foto: Hepta

Vezi și Câtă cruzime! Tom Jones e plin de bani, dar fiul său e homeless și e disperat să-și întâlnească tatăl|FOTO

Citește și: