Starul, în vârstă de 40 de ani,  este unul dintre cei mai talentați actori de filme de acțiune și unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, după care suspină toate femeile. În prezent, lucrează la un film de excepție ce se anunță a fi unul de succes. El îl va interpreta pe Al Capone într-un film biografic despre viața celebrului mafiot. Pelicula se va numi  „Fonzo” și urmează să fie lansată anul acesta. Tom Hardy a trebuit să treacă prin schimbări majore pentru acest rol. El a fost nevoit să se radă în cap, să renunțe la mușchii care l-au consacrat în filmul „Batman” și să ia masiv în greutate.

Tom Hardy, în filmul Warrior (2011) – filmstillSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Arta cere sacrificii și Tom Hardy nu se dă în spate de la nimeni, însă acesta a mărturisit că își face probleme pentru sănătate lui, după ce a fost nevoit să se îngrașă. ,,Dacă voi continua să mă îngraș, o să cedez ca un castel din cărți de joc, sub presiunea propriului meu corp.”, a declarat vedeta pentru Daily Mail.

 

Mai mult,  Hardy a petrecut ore în șir la machiaj pentru a semăna cât mai mult cu Al Capone, pe vremea când avea 47 de ani. Astfel, actorul a  publicat recent pe contul lui de Instagram, o fotogafie în care dezvăluie transformarea prin care a trecut, fiind de nercunoscut. Acesta apare cu început de chelie, este vizbil îmbătrânit și are chiar și celebra cicatrice pe obraz a lui Alphonse Gabriel „Al” Capone.

 

Al Capone a fost cel mai mare gangster american, care a dominat lumea interlopă din Chicago, ajungând conducătorul unei mari rețele de crimă organizată, „Chicago Outfit”.

 

Citește și:

 

Îți recomandăm și: Filme acțiune – cele mai bune filme de acțiune pe care trebuie să le vezi