Daily Instagram PostsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Se cunoșteau încă din liceu, dar au format un cuplu mulţi ani mai târziu. Actorul recunoaşte acum că era îndrăgostit de Rita încă din 1972, pe când aceasta apărea în serialul „The Brady Bunch“.

„Încă nu îmi vine să cred că am fost colegi de liceu şi nu aveam curajul să-i vorbesc, însă ea mi-a recunoscut în cele din urmă că nu mi-ar fi acordat atenție dacă aş fi îndrăznit“, a mărturisit actorul.

Soarta le-a oferit mai multe șanse

Dar destinul i-a adus din nou împreună, aproape 10 ani mai târziu, în 1981, când Rita Wilson a jucat într-un episod din „Bosom Buddies”, sitcomul care i-a adus faima lui Hanks.

Însă nici atunci atunci nu a fost să fie. Tom era deja căsătorit, încă din 1978, cu Samantha Lewes.

Așa că soarta le-a mai dat o șansă, în 1985 când cei doi au fost distribuiți în comedia „Volunteers”. Acesta a fost anul în care Tom Hanks și Rita Wilson au devenit un cuplu și în viața reală.

De dragul ei a trecut la ortodoxie

De căsătorit s-au căsătorit însă abia în 1988, la un an după pronunțarea divorțului de ce prima soție.

Dar cum Rita e grecoaică și mama ei își dorea să ia de soț un grec, Tom Hanks a făcut un sacrificiu pentru a da mai bine în ochii familiei viitoarei sale soții: a trecut la Biserica Ortodoxă greacă.

”Mamei nu-i venea să creadă că nu mă mărit cu un grec”, a povestea Rita. În cele din urmă, însă, Dorothy Wilson s-a mai înmuiat. ”(Părinții – n. red.) Au considerat în final că seamănă destul de mult cu un grec, așa că se poate integra, fără să facă notă discordantă”, a mai spus ea.

„Oamenii spun «Doamne, cred că este greu să ţii un mariaj în lumea showbiz-ului!» Eu cred că este greu să rămâi căsătorit în orice situaţie, dar dacă te căsătoreşti cu persoana potrivită, este foarte posibil să meargă. Noi ne oferim sprijin reciproc în orice vrea celălalt să realizeze. Căsnicia noastră nu necesită eforturi mari”, s-a confesat actorul în urmă cu 6 ani.

Împreună la bine și la greu

În urmă cu 7 ani însă Tom și Rita au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, atunci când ea a fost diagnosticată cu cancer de sân.

Actorul a fost atunci devastat, dar i-a stat soției lui alături tot timpul.

Iar Rita a suferit atunci o dublă mastectomie, dar şi o reconstrucţie mamară, având sprijinul total al lui Tom care și-a declarat public admirația pentru curajul cu care ea s-a luptat cu boala: „Tot ceea ce pot să fac este să mă înclin în faţa curajului soţiei mele“, declara atunci Tom Hanks pentru Mirror.

Tom Hanks și Rita Wilson au împreună doi fii, Chester (31 de ani) şi Truman Theodore (26 de ani), iar din relația cu prima soție Tom mai are doi copii, Elizabeth (39 de ani) şi Colin (44 de ani).

„Sunt bunic, am nişte copii minunaţi, cu toţii sunt amuzanţi şi mai mult sau mai puţin independenţi. Îmi glicemia ţin sub control, iar genunchii încă n-au cedat. Am câştigat! Fabulos! Sunt încă aici şi asta mă face să mă simt bine“, a declarat actorul.

Citește și: Liza Minnelli, apariție rară, în cărucior cu rotile, la 76 de ani

xAlain Delon i-a cerut fiului său Anthony să accepte să fie eutanasiat. „Mi-a cerut-o, am acceptat”, a mărturisit Anthony Delon